2777
2789
عنوان

بعد ٧ سال هيچ پولي پس انداز نداريم

1326 بازدید | 21 پست

بچه ها به نظرتون من حسودم؟؟؟؟با جاريم تو يه سال ازدواج كرديم اونا امسال خونه خريدم ولي ما ده مليونم پس انداز نداريم به خدا خرج خونمونو يك ونيم بيشتر نيست ولي اصلا پس انداز نميكنيم و به من اجازه سر دراوردن تو حساب كتابشو نميده منم واقعا دلم ميخواد ماهم خونه بخريم  پيشرفت كنيم ولي شوهرم ميگه عجله نكن ماهم ميخريم

البته اونا نخوردن و جمع كردن سختي دادن به شكم خودشون و بچشون و جمع كردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني شما ولخرجيد؟؟

صاحبخونه ما هم خونه رو گذاشته فروش الان مشتريهايي كه ميان خونه وو ميبينن گاهي ميبينم سنشون از ما كمتره يا خيلي جوونن منم غصه دارم ميشم كه چرا ما نداريم بخريم اينا از كجااوردن

خودتو با کسی مقایسه نکن فشار عصبی بهت میاد

هر کس یه جور درآمد داره مهم فقط حلال بودنه

زمانه اینه تو تنها نیستی خیلی زیادند مثل شما 

شاد باش حلاله از خداوند متعال بخواه کمکت میکنه   امشب دعای کمیل بخوان اقلا حوصله نداشتی دو صفحه اولش بخوان شبکه قرآن ساعت نه شب بخون خیلی تاثیر داره عجیب

غصه دنیا را نخور چند سال بیشتر نیست

حلالش خوبه همه چیز 

خب این هنر نیست از جوونیت بزنی که خونه دار شی ... خونه رو بالاخره همه میگیرن ولی جوونی و حس و حالش ب ...

نه به این شوریع شور نه به ان بی نمکی دیگه ادم باید فکر ایندش باشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
نميداره برم سر كار به خاطر پسرم

با این وضعیت اقتصادی  با کار کردن یه نفر  تقریبا غیر ممکنه  مگر اینکه خیلی به خودتون سختی بدید و پس انداز کنید و اخر یه خونه وام دار بخرید اونم بعد چندین سال که قیمت خونه هرسال میکشه بالا 

جاری منم از من دیرتر ازدواج کرد ودیرم بچه دار شد الان هم خونه داره هم ماشین وضعیت مالیشم از ما بهتره ولی چه فایده باید واسه هر خریدی به شوهرش حساب پس بده ،واسه پوشک بچش حساب پس میده تازه کارمند بانکم هست ولی همسر من ته تلاشش خرید ی خونه۶۰متری و ی ماشینه ولی اصلا واسه خرج کردن من حساب کتاب نداره

ما هم پنج سال و نیمه هیچی پس انداز نداریم

فقط تونستیم  قسطی یخچال بخریم و کمد دیواری بخریم و میز تلویزیون و لباسشویی بخریم هنوزم خیییلی چیزا نداریم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**