2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم😔

51612 بازدید | 79 پست

شوهرم ظهر رفت سرکار.منو پسر سه سالم تو خونه بودیم تازه ساکن اینجا شدیم با همسایه ها زیاد آشنا نیستم یهو پنج دقیقه بعد از شوهرم زنگ واحدو زدن از چشمی نگاه کردم اصلا انگار صورتشو ندیدم لباسش همرنگ شوهرم بود کیفم رودوشش مثل شوهرم  سریع درو باز کروم فکر کردم شوهرمه.حالا من با تاپ وشلوارک اونم تاپ بندی کلا یکم بدنمو پوشونده بود لباس.دیدم پسر همسایمون که بیست سالشه با یه ظرف دلمه برگ مو جلوم ظاهر شد چشم تو چشم منم اصلا آب شدم چون اوناهم خیلی مذهبی هستن به ظاهر رفتم مانتو شال پوشیدم اومدم سلام واحوالپرسی پسره هنوز هنگ بود😅 خیلی بد بود ولی من زیاد از این اتفاقا برام میفته.حالا شما هم از این خاطرات بگید تا دوباره بگم😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچوقت جلوی در با لباس بد ظاهر نشید خیلی بده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من تابحتل برام‌پیش‌نیومده😐ولی ی بار رفتم دم خونه یکی از همسایه ها آقاهه اومد بیرون فقط یه ش و ر ت پاش بود 😲😲

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
۲۰ساله خیلی بچه س فکر نکنم زیاد تو فاز این چیزا باشن البته من‌طبق برادر ۱۹سالم میگم که حس میکنیم ک ...

عزیزم اون بچه هایی ک تو میگی ماله قدیماس الان همون بچه سه سالی استار تر قشنگ چشم و گوشش بازه