2777
2789
عنوان

دکتر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 83 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون که متوجه منظورم شدی من الان همش توی فکر سرطانم

به خودت استرس نده عزیزم٬ از نظر آماری نود درصد اوقات یک مشکل ساده ست. منم چند سال پیش توی شرایط تو بودم و چند روز خیلی سخت رو گذروندم٬ سعی کن این چند روز که به هر حال باید منتظر بمونی حداقل به خودت خوش بگذرونی. من خودم توی اون چند روز اکثرش رو بیرون بودم٬ که مجبور نباشم همش بشینم تو خونه به بدترین احتمال فکر کنم. (البته خوشبختانه چیزی نبود٬ برای شما هم احتمالا یک مشکل ساده ست. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
خب دکتره اصن از دهنش در نیومد بگه نه ان شالله چیزی نیست  من دوست دارم بچه دار بشم     ...

چیزی نیست انشالله...

دخترم۲ماهش بود تب داشت من اصلا نگران نبودم تا بردم دکتر گفت عفونت کرده حالا بدون هیچ نوع آزمایشی من مثل ابر بهاری فقط گریه میکردم...بعد از چند روز ک خوب شد گفتم ای دکتر خدا خیرت بده بجای امیدواری آدمو میکشی 😣

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اره شعور شما داری خانم تو تابستون شما دانشگاه میرین ؟؟؟من الان منتظرم که نتایج محل طرحم بیاد که کدوم ...

غذا زیاد خوردی،رو دل کردی،از رو معده حرف میزنی،توهم زدی فکر کردی دکتری🤣🤣🤣

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
غذا زیاد خوردی،رو دل کردی،از رو معده حرف میزنی،توهم زدی فکر کردی دکتری🤣🤣🤣

میگم اگه دکترِ یکی از کتاباشو عکس بگیره روش بنویسیه نی نی سایت😂😂😂😂

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍