2777
2789
عنوان

استفاده از پمپ درد برای سزارین

214 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

کسی هست که از پمپ درد به تازگی استفاده کرده باشه کدوم بیمارستان قیمت اش چقدره،؟؟؟

و اینکه تاثیر داشته راضی بودین؟؟؟

خدایا شکرت بابت وجود گلپسرای نازم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شیاف قابل حله   پمپ چرا

آخه سری پیش خیلی عذاب کشیدم

فراتر از تحمل ام بووود

الان میگم وقتی میشه درد و حداقل کرد چرا نه؟؟

ولی خب قیمت جدیدشو ندارم

آخه سری پیش خیلی عذاب کشیدم فراتر از تحمل ام بووود الان میگم وقتی میشه درد و حداقل کرد چرا نه؟؟ و ...

یه مدت هزینشو بیمه قبول میکرد، حدود 40 تومن بود. الان باز بیمه زیر بار نرفته، هر بیمارستانی برین، ازاد حساب میشه. حدود 500 تومن. زیاد با شیاف فرقی نداره، شیاف ضرر کمتری ام داره

منم خیلی دوست دارم درد نداشته باشم چون همراهم زبر و زرنگ نیست کارامو بکنه  بعضیا میگن همون شیاف کافیه بعضیا میگن نه پمپ درد بهتره  توش موندم خلاصه البته بیمارستانم فکر نکنم قبول کنه پمپ درد بذاره

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
منم خیلی دوست دارم درد نداشته باشم چون همراهم زبر و زرنگ نیست کارامو بکنه  بعضیا میگن همون شیاف ...

آخی به سلامتی زایمان کردید

آخر با پمپ درد یا بدون پمپ درد؟

کدوم بیمارستان

مبارکه دختر تون