2777
2789

اتلیه سحر سالاری تو جانباز دوستم رفته بود قشنگ شده بود این البوم دیجیتال هم زده بود. فکر کنم هر عکسش سی تومن اینا باشه 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

همه اتلیه ها میگیرند مهم اینکه لباس بارداری ندارن باید خودتون ببرین حتی اتلیه سحر سالاری 

مثل تهران نیستن لباس بارداری داشته باشند

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه اتلیه ها میگیرند مهم اینکه لباس بارداری ندارن باید خودتون ببرین حتی اتلیه سحر سالاری  مثل ...

ورودی نمیگیرند؟

اخه بعضی اتلیه ها میگیرن

البوم میدن؟هر عکسش 30تومن اره؟

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
ورودی نمیگیرند؟ اخه بعضی اتلیه ها میگیرن البوم میدن؟هر عکسش 30تومن اره؟

نه هر عکس تک سی تومنه. خودتون بخواین میتونین البوم بزنید دوست من البوم زد ده برگ. 

ورودی نمیدونم ولی فکر نکنم بگیرن زنگ بزنید بپرسین. ولی میدونم عکسا زیر سی و پنج تومنه چندجا پرسیده بود

شما سه چهارتا چاپ کن برای یادگاریش. 

تو گروه کمپین زایمان مشهد هستین ؟ اونجا بپرسین خانمها جواب میدن

چه خوب منم هفته دیگه میخوام برم عکس بگیرم

اره حتما برید حیفه یادگاری میمونه فقط لباس زیاد ببرین مخصوصا پیراهن های حریری یا کلا پارچه حریر خیلی قشنگ میشه

😍این گروه برای سوالات وهمراهی دوران بارداری😍😍

تبلیغ بدون هماهنگی🚫

ادمین

جهت تبلیغ

۰۹۱۵۵۰۷۲۶۶۸

سونه شایانی

@soune

اینم لینک گروه👇

https://t.me/joinchat/BoiFikrnqegMp59_Z9ixZw

لینک سوآرت👇

شما سه چهارتا چاپ کن برای یادگاریش.  تو گروه کمپین زایمان مشهد هستین ؟ اونجا بپرسین خانمها جوا ...

نه ادرسشو بزار

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
گروه تلگ؟ میشه آدرس گروه رو بذاری

گروهمون عالیه حتما عضو بشین و اینکه سوالاتونو همه رو جواب میدن. بعد هم زایمان کردین گروه نازدونه ها عضو بشین خیلی خوبه