2777
2789
عنوان

کدوم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 42 پست
یعنی با رتبه ۱۲۰ شبانه قبول نمیشم بازم 😔😔😔😔

من از رشته معماری خبر ندارم 

فکر می کنم آزمون عملی هم داره 

تو نت سرچ کن ببین قبولیای سالهای قبل رتبه هاشون در چه حد بود بعضی سایتا کارنامه قبولیا رو میذارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول میشم ایشالا😄 مرسی بابت وقتی که گذاشتن🙂💞 موفق باشین😍

البته به قول دوستمون دانشگاه تهران از جهت خوابگاه و راحت نمره دادن و دانشجو سالاری بهتر از بهشتیه

بهشتی اساتید سخت گیرن 

خوابگاهش خیلی بده من گاهی میرفتم پیش دوستام واقعا دز مقایسه با دانشگاه خودم یعنی دانشگاه تهران خیلی ...

ناامیدم کردی😔

علامه رو خیلی نمیشناسم فک کنم همه استادا سخت گیرن 😐 باشه مرسی گلم اونارم میزنم 😍

شهید بهشتی که خیلی خوبه

اره اما دانشجوهاش من خیلی اعتراضاتشونو دیدم راجب خوابگاه و حراستش  الانم یکی گفت خوابگاهش خوب نیس یکی از دانشجوهاش گفت سخت گیرن واسه نمره گیج شدم برم یا نه😣

سلام دانشگاه اصفهان محیط و فضاش خوبه خوابگاه هاش هم اعتراض نداشته زیاد

اما به لحا‌ظ سطح علمی خیلی جالب نیس که فک کنی حالا چ خبره و اگ بری حقوق مثلا حقوقدانت میکنن یا حالا هر رشته دیگه ای که بری خیلی موفقت می کنن 

البته از شهید بهشتی خبر ندارم ولی حقوقش قویه 

خیلیا هم معتقدن که بخاطر فضا و محیط دانشگاه اصفهاانه که دانشجو محو محیط میشه و خوشگذرونی و دیگه حال درس نداره استادا هم همینطور کلا زیاد جوش نمیزنن

حالا شما برو تو گوگل سرچ کن قبولی های المپیاد دانشگاهی رشته حقوق ببین رتبه های 1 تا 15 بیشتر از کدوم دانشگاهاس 

موفق باشی

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792