2777
2789
عنوان

کدوم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 42 پست

من دانشگاه تهران خوندم،عشقه عشق

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا    

همبخاطر بارداری ک استراحتم

همم بخاطر شغلم ک معلمم مجبور شدم تو شهر خودم انتخاب رشته کنم

انشاالله شما بهترینا برات اتفاق بیفته

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اسمش  دهن پر کن که نه ادمو خفه میکنه😂اخه توی پیج دانشگاه شهید بهشتی که کامنتارو میخوندن اکثر د ...

بچه های لیسانس باید رتبه شون خیلی خوب باشه که خوابگاه کوی (خوابگاه داخل دانشگاه) بهشون بدن از این لحاظ یه خرده بده 

از نظر انضباطی و پوشش هم گیر میدن

من این دومین مقطعیه که بهشتیم 

لیسانس شهرستان بودم هنوزم حسرت می خورم چرا لیسانس بهشتی نبودم

بچه های لیسانس باید رتبه شون خیلی خوب باشه که خوابگاه کوی (خوابگاه داخل دانشگاه) بهشون بدن از این لح ...

ارشد معماری شبانه بهشتی با چه رتبه ای میشه اورد؟؟؟یا کلا دانشگاه تهران و علم و صنعت خبر دارین؟؟؟واسه شبانه

خنده جام مِی و زلف گره گیرِ نگار        ای بسا توبه که چون توبۀ حافظ بشکست
همبخاطر بارداری ک استراحتم همم بخاطر شغلم ک معلمم مجبور شدم تو شهر خودم انتخاب رشته کنم انشاالله ش ...

به به مامات میشی😍😍

مرسی خیلی ممنون😍

موفق باشین خانوم معلم😄

ارشد معماری شبانه بهشتی با چه رتبه ای میشه اورد؟؟؟یا کلا دانشگاه تهران و علم و صنعت خبر دارین؟؟؟واسه ...

نمی دونم عزیزم 

فکر می کنم رتبه خوب بخواد چون معماری بهشتی رو می دونم کیفیتش خوبه 

سراسریه تهران یا بهشتی

سراسری تهران 

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
نمی دونم عزیزم  فکر می کنم رتبه خوب بخواد چون معماری بهشتی رو می دونم کیفیتش خوبه

یعنی با رتبه ۱۲۰ شبانه قبول نمیشم بازم 😔😔😔😔

خنده جام مِی و زلف گره گیرِ نگار        ای بسا توبه که چون توبۀ حافظ بشکست
بچه های لیسانس باید رتبه شون خیلی خوب باشه که خوابگاه کوی (خوابگاه داخل دانشگاه) بهشون بدن از این لح ...

قبول میشم ایشالا😄

مرسی بابت وقتی که گذاشتن🙂💞

موفق باشین😍

اسمش  دهن پر کن که نه ادمو خفه میکنه😂اخه توی پیج دانشگاه شهید بهشتی که کامنتارو میخوندن اکثر د ...

خوابگاهش خیلی بده من گاهی میرفتم پیش دوستام واقعا دز مقایسه با دانشگاه خودم یعنی دانشگاه تهران خیلی کم امکانات بود و جوش هم بسته بود توی علوم انسانی اون جو ازاد و فعال و استادهای خوب رو فقط تو دانشگاه تهران میشه پیدا کرد حالا که میخوای کنکور بدی به نظرم اولویتت رو بذا دانشگاه تهران حالا اگه نشد علامه و بهشتی 

چه رشته ای مد نظرته؟ من بهشتی می خونم 

پزشکی؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی