2777
2789
عنوان

عدد بتا

171 بازدید | 21 پست

بچه ها سلام من دهم ازمایش بتا دادم ۱۵۰۰بود امروز تکرارش کردم ۴۴۰۰شده به نظرتون خوبه یا کمه استرس گرفتم 😨😨😨😨من حساب کردم باید ۶هزار میشد ولی کمتر شده خیلی نگرانم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

😭😭😭😭😭😭یعنی رشدش کمه😢😢😢

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

توروخدا هرکی میدونه بگه 😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه یعنی چی دائم از میدین خوبه دیگه هی به خودتون استرس میدین والا من هر وی دورو برم بوده  میگم بتات چند بوده میگه مثلا ۱۰۰۰ میگم بعدش میگه دیگه نرفتم ماها داعونیم تو این نی نی سایت رشدش خیلیم خوبه وا

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
اه یعنی چی دائم از میدین خوبه دیگه هی به خودتون استرس میدین والا من هر وی دورو برم بوده  میگم ب ...

من بارداری اولم پدر خودمو دراوردم از بس آز دادم از استرس و ناراحتی جونم بالا میومد تا جواب بیاد اخرم سقط شد. بلافاصله باردار شدم و این بار فقط یک بار از دادم که۱۰۳ بود و دیگه اصلا تکرار نکردم. خودم ماما هستم . واقعا این وسواسا فقط ضرر داره

اه یعنی چی دائم از میدین خوبه دیگه هی به خودتون استرس میدین والا من هر وی دورو برم بوده  میگم ب ...

اخه دوبرابر نشده 😢😢😢

من بارداری اولم پدر خودمو دراوردم از بس آز دادم از استرس و ناراحتی جونم بالا میومد تا جواب بیاد اخرم ...

الان مال من خوب بوده یا کمه رشدش ؟؟؟من خودم چون سابقه سقط داشتم خیلی وسواس به خرج دادم و دوباره از دادن 

شاید باورت نشه ولی من تا الان که ۶ ماهمه یبارم آزمایش بتا ندادم😐 واسه چی الکی به خودت استرس میدی بخور و بخواب و استراحت کن و خوش باش نینی هم واسه خودش خوشه اون تو

شاید باورت نشه ولی من تا الان که ۶ ماهمه یبارم آزمایش بتا ندادم😐 واسه چی الکی به خودت استرس میدی بخ ...

خیلی دلم میخاد مثل شما باشم ولی من هیچیم به ادمیزاد نرفته 😭😭😭😭سه تا سقط داشتم برا همین خیلی نگرانم البته تو سقطای قبلم عدد این همه بالا نمیرف فوقش تا ۵۰۰بالا میرف 

الان مال من خوب بوده یا کمه رشدش ؟؟؟من خودم چون سابقه سقط داشتم خیلی وسواس به خرج دادم و دوباره ...

بد نبوده ۱/۶ برابر شده. اگه لکه بینی و درد نداری دیگه آز ندههههههههه ولش کننننننن. بزار ۸ هفته برو سونو دختر خوب

خیلی دلم میخاد مثل شما باشم ولی من هیچیم به ادمیزاد نرفته 😭😭😭😭سه تا سقط داشتم برا همین خیلی نگرا ...

من یه سقط داشتم که بتام اصلا خوب بالا نمیرفت و بیچاره کردم خودمو از بس استرس کشیدم. واسه این یکی فقط روز پریودی آز دادم که ۱۰۳ بود و دیگه تکرار نکررم الانم ۲۵ هفته ام

بد نبوده ۱/۶ برابر شده. اگه لکه بینی و درد نداری دیگه آز ندههههههههه ولش کننننننن. بزار ۸ هفته برو س ...

ممنون عزیزم نه درد و اینا ندارم خداروشکر 

خیلی دلم میخاد مثل شما باشم ولی من هیچیم به ادمیزاد نرفته 😭😭😭😭سه تا سقط داشتم برا همین خیلی نگرا ...

استرس بدترین چیزه اصلا بهش فک نکن خدا بخواد میمونه برات😊