2777
2789
عنوان

کمردرد 😢😢😢

287 بازدید | 11 پست

هفته ۲۱ هستم دوروزه

کمرم درد میکنه خفیف نیست شدید هم نیس، کی تموم میشه این دردها، شنبه وقت دکتر دارم تا اون موقع نکرانم. 

قبلا هم سابقه درد داشتم اما بنظرم الان بیشتره. ترشح سفید هم دارم

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

یکم استراحت کن گلم چیز سنگین بلند نکن؛ 

ب مرور زمان وزن بچه بیشتر میشه ب خاطر همین فشار میاد ب کمرتون

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من آخرین مهره کمرم اینقدددد درد میکنه که حد تداره از اول هفته هفت شروع شده و الان که آخر چهاردم هنوزمممم ادامه داره.

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران

021-44220250-44257652

09194626401-09367875519

هیچی وزنم کم کردم و با پیاده روی و استخر و رعایت کردم خوبم شکر خدا

چجوری وزن کم کردید عزیزم؟

توروخدا راهنماییم کن

منم خیلی زجر می کشم از کمرردد، حتی با استراحتم خوب نمیشم

حتی احساس بی حسی توی پام دارم.

چجوری وزن کم کردید عزیزم؟ توروخدا راهنماییم کن منم خیلی زجر می کشم از کمرردد، حتی با استراحتم خوب ...

دکتر رفتی؟ام ار ای دادی؟بی حس شدن پا مرحله خطرناک دیسک کمر ها..فقط با پیاده روی و استخر و کم خوردن من دو سه کیلو کم کردم خوب بود برام

پای مرغ حاوی کلسیم فراوان، ویتامینD،املاح مس،منیزیم،فولات وسایراملاح مفید است.برای درمان آرتروز،روماتیسم مفصلی، کندی رشد کودکان، فشار خون، کلاژن ساز قوی برای جوانسازی پوست صورت، درمان قطعی دیسک کمر و بیماری های مفاصل است. جالب است بدانید در پای مرغ هیچگونه آنتی بیوتیک و هورمونهای مرغ وجود ندارد

طرزتهیه:3 بسته پای مرغ را شسته همراه2عدد پیاز برش زده و آب روی حرارت گذاشته و پس از بجوش آمدن بمدت 10 ساعت با حرارت ملایم بپزید، سپس پس هز سرد شدن در صافی ریخته و پای مرغ را کامل روی صافی بکشید که فقط استخوانها باقی بماند،در نهایت شما عصاره بسیار غلیظ و خوشمزه  دارید، که در هر غذا هم میتوانید استفاده کنید ولی بهتر است روزی2 لیوان سر بکشید

بعد از1 هفته مشکل دیسک کمر، وسایر مشکلات مفاصل و استخوان شما بااطمینان از بین خواهد رفت.

ضمنا استفاده از پیاز، در طبخ برای آزاد شدن املاح و کلسیم الزامی است