2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 36 پست

هر مشکلی پیش بیاد هم یه تلفن بقول بابام یه قرونی کاری نداره، ادب و شعور باید داشته باشن، این توهینه به دختر و خانوادش که چشم انتظار بذارن. یه بار زنگ بزنن بگن این دوتا مثل گل هستن اما مثلا تیکه هم نیستن یا ما خدمت میرسیم اگر اجازه بدید اما الان کاری پیش اومده.

اصلا شما خودتونو کوچیک نکنید

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زنگ زدن شدن اصلا خوب نیس اگه قسمت باشه حتما خودشون زنگ میزنن شما زنگ بزنی میگن دخترشون رو دستشون مونده دنبال شوهر میگردن

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
خوب واردی ها  چند جا رفتی خواستگاری و کنسل کردی؟    

هیچ جا.

هم تو تلویزیون مشاورها گفتن.

هم خودم برام خواستگار میومد. از شخصیتشون معلوم بود

هر مشکلی پیش بیاد هم یه تلفن بقول بابام یه قرونی کاری نداره، ادب و شعور باید داشته باشن، این توهینه ...

چون همون روز صحبت هایی شد 

در مورد دین و نماز وقران 

میگم شاید ناراحت شدن 

شما به مادره گفتی نگو اونم نمیگه. فکر کن زنگ زدی بعد بهت گفتن ما دخترتون رو نمیخوایم بعد میخوای چکار کنی؟؟؟؟ اتفاقا به نظرم خانواده خوبی هستن که جواب ندادن جواب ندادن یعنی نمیخوایم اینجوری بهتره تا زنگ بزنن بگن نپسندیدیم که خواهرت آسیب ببینه

چون همون روز صحبت هایی شد  در مورد دین و نماز وقران  میگم شاید ناراحت شدن

بلانسبت به درک ناراحت بشن همه که مثل هم نیستن. اگر شخصیت دارن زنگ بزنن بگن ما به درد هم نمیخوریم خیلی مودبانه.

زوری دختر میخوای شوهر بدی، کسی که انقدر تربیت نداره تو زندگی هم با هم تفاهم ندارن و زندگیش خراب میشه.

شما فکر میکنی خوب بودن. 

وقتی اختلاف عقیده دارید