2777
2789
عنوان

این کارم کنم؟!!

128 بازدید | 12 پست

بابام سر چهار خریدن خیلی اذیتم کرد هنوزم خیلی چیزها رو برام نگرفته توهین بهم   میکنه انقد اعصابمو خورد کرده از هر چی مراسم عروسیه زده شد...

تعداد مهمونها ما دو برابر اونهاست ب نظرتون ب بابام بگم که گفتن نصفه مهمونه با ماست بقیه رو‌خودتون حساب کنید یا اینکه بگم کلا دیگه نمی خواهم مراسم عروسی؟!!!

چون بابام خیلی براش مراسم مهم بود ک حتما گرفته شه برام عقد گرفت ولی شیرینی میوه شربت و ایناش با خانواده شوهرم بود...ولی تعداد مهمونها ما با اونها برابر بود فقط شصت نفر دعوت کرده بودن موندم چکار کنم؟!☹️  اعصابم از دسته بابام خیلی خورده چکار کنم؟!!چون پول می خواهم برای جهیزیه بهم نمی ده...جز توهین چیزی نثارم نکرده☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نداره! ولی کل مخارج عروسی با داماده. از الان خودتو دست کم نگیر. جهیزیهذهم بابات  در حد توانش میده. ساید نداره و شما بهش فشار میاری که عصبی میشه. ببین دقیقا شرایط زندگیتون چجوره. در ضمن در مورد عروسی هم بذار بزرگتر ها سر تعداد مهمون و شام و...  حرف بزنن شما خودتو قاطی نکن. ایشالا خوشبخت باشی

سلام دوست عزیز قصد نصیحت ندارم میدونم تحت فشاری ولی یادت باشه همه اینا میگذره من ۱۵ ساله ازدواج کردم اون موقع مثل شما استرس داشتم و تحت فشار الان هیچی از اون روزا یادم نیست به غیر از رفتارآدم ها جهیزیه، مراسم اگر خدا نخواد خیر نمیده برا آدم سعی کن آدمها رو الویت بندی کنی ببینی که درآینده کی بیشتر به دردت میخوره این روزا میگذره ومن قطعا میدونم همین بابایی که الان تحت فشاره وشمارو تحت فشار گذاشته جوابه، اگه یکم دربرابر پدرومادرت کوتاه بیای قطعا درآینده نتیجشو احساس میکنی بهت قول میدم البته با رعایت احترام طرف مقابلت 

منم به دلایلی نمیخواستم عروسی بگیرم.ولی همسرم اصرار کرد.و واقعا ذوق زیادی داشتم وقتی ارایشگاه رفتم و تور پوشیدم.عکسای اتلیه رو که میبینم میگم چه خوب که عروسی گرفتیم وگرنه حسرت لباس عروس به دلم میموند.بازم خودت باید شرایطت بسنجی ببینی کدوم به نفعته.