2777
2789
اخی عزیزم🙃ایشالا خوشی هاتون همیشه پایدار باشه ما۷ماهه عقدیم هنوز

ایشالا همیشه خوشبخت بشی، زندگی بالا پایین زیاد داره مهم اینه دلسرد نشی و بعضی وقتا گذشت کنی  هیچی ازت کم نمیشه 

مثل پیرزنا نصیحت کردمت😁

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتی عزیزم.اصن نمیشناختمش.یکی معرفی کرددیدیم همو دیگه ولم نکرد.گیر افتادم😂😂

نمیدونم ولی سنتی به نظرم خیلی سخت باشه بازم دوست آدم مدتی حرف میزنه میفهمه چجور ادمیه از چی توشش میاد نمیاد ولی سنتی سخته البته تا زیر سقف با یکی زندگی نکنی نمیفهمی  حالا که تصمیم گرفتی دیگه شک نکن کسی شک میکنه که هنوز فکر عشق دیگه تو قلبشه

نمیدونم ولی سنتی به نظرم خیلی سخت باشه بازم دوست آدم مدتی حرف میزنه میفهمه چجور ادمیه از چی تو ...

نههه ما ی 8 ماهیه نشونیم.تا اینجا ی خورده دستم اومده چجوریه.حالا توکل به خدا.😍

خخخخخ چه باحال ما رومون باز شده بود😂😂😂

ماهم قبلش اس ام اسی درارتباط بودیم و خیلی صمیمی و بی تعارف ولی همو که میدیدیم خجالتی و بی حرف بودیم😕😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
خوبه دوست شدن و ازدواج کردن؟

آره خدارو شکر البته به ادمش برمیگرده الان خواهرم بیکی تریپ ازدواج ولی من میگم نمیخواد چون اونموقع شوهر من اخر دانشگاش بود رو پای خودش بود اما دوست این سال دوم دانشکاست حالا حالا نمیتونه 

آره خدارو شکر البته به ادمش برمیگرده الان خواهرم بیکی تریپ ازدواج ولی من میگم نمیخواد چون اونموقع شو ...

اره اگ پسر ترمای اولش باشه اوووو کو تا تموم کنه بعدشم ب خودش بیاد خیلی طول میکشه