2777
2789
خوش بخت بشیییی عزیزم.ایراد نداره.😍😍😍

ممنونم عزیزم بهمچنین انشالله سفیییییید بخت بشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارررررر کردین؟؟؟😈😈😈

بغل دیگه کله خراب بودیم الان میترسم  نمبگفتیم یکی ببینه زشته عاشقی بود دیگه قبلش دوسال باهم دوست بودیم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

طبیعی هست... بالاخره داری وارد ی مرحله جدید از زندگی میشی.

من تو محضر وقتی حاج آقاهه داشت ی سری صحبت‌های قبل عقد رو میکرد انقدر رفته بودم تو فکر و خیال که اونم متوجه شد و چند بار صدام کرد، بعد که همسرم دستمو گرفت برگشتم به این عالم، اون موقع دوست داشتم از محضر بیام بیرون و بیخیال همه چیز بشم با اینکه آشناییم با همسرم خیلی عاشقانه بود و خودم انتخابش کرده بودم. یادش بخیییر💕💕💕

حس و حال خاصی هست، وارد شدن به هر مرحله‌ای از زندگی استرس و ترس داره.

آروم باش و سعی کن این یکی دو روز باقی مونده رو با همسرت بری بیرون چند ساعت و درباره چیزهای خوب صحبت کنین.

با دوستات هم میتونی بری بیرون فردا.

چه متحانی دادی تو😅

والا امتحان عملی هم داشتم گفتم استاد امروز عقدمونه زودی امتحان گرفت ازم بعد عقد تپل شدم موهامو رنگ کدم دیگه اون استاد منو نمیشناخت😂

من تو خونه عقد کردم بعد ۴۰ روز رفتیم محضر

روز عقدم خیلی بد بود خواهرم کلی برام گریه کرد ک داری بیچاره میشی آخه از شوهرم خوشش نمیاد.بعدشم زد تو ذوق شوهرم اینم تابلو دلخور شد.کلا شب شیرینی نبود

بغل دیگه کله خراب بودیم الان میترسم  نمبگفتیم یکی ببینه زشته عاشقی بود دیگه قبلش دوسال باهم دوس ...

خخ عب نداره الان براتون خاطره میشه

این شیطنتا مزه میده😅منو شوهرمم دو سال دوست بودیم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
خخ عب نداره الان براتون خاطره میشه این شیطنتا مزه میده😅منو شوهرمم دو سال دوست بودیم

آره خاطرات شیطنتی زیاد داریم بعضی وقتا یاد میکنم شیرینیش تو دهنم زنده میشه خدارو شکر ۹سال میگذره

ما شب  بله برون شوهرم رو بردن دکتر 4 تا امپول زدن بهش سر حال امده بود امدن برای بله برون ساعت 11 رسیدن قرار بود ساعت 7 بیان مادرشوهرم برده بودش دکتر به تک تک مریضا گفته بود شب خواستگاری پسرمه بزارین بی نوبت بریم تو .... بنده خدا کلیه درد گرفته بود دوران نامزدی همه فامیل بهش میگفتن از ذوقت اینطوری شدی 

برات ارزوی خوشبختی میکنم دوستم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
آره خاطرات شیطنتی زیاد داریم بعضی وقتا یاد میکنم شیرینیش تو دهنم زنده میشه خدارو شکر ۹سال میگذره

اخی عزیزم🙃ایشالا خوشی هاتون همیشه پایدار باشه

ما۷ماهه عقدیم هنوز

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
تبریک میگم عزیزم اره منم مث شما بودم حتی بعصی وقتا انقد استرسم زیاد میشد که منصرف میشدم.از استرس زی ...

انقد استرس اومده سراغم ک انگار پشیمون شدم از تصمیمم.😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792