2777
2789
عنوان

نوزادم

245 بازدید | 21 پست

سلام این یک هفتس ب پسرم روزی دوباردرهروعده60سی سی شیرخشک ببلاک میدم بقیه ی روزروازشیرخودم میدم،الان شکمش خیلی کم کارمیکنه  یعنی دیروزاصلاکارنکردحتی یک بار،کسی تجربه ای داره ،چیکارکنم نگرانم قبل  شیرخشک روزی  چندباربود😰😔

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاهی اوقات ممکنه تا دو سه روز هم مدفوع نکنه اشکال نداره ولی اگه نگرانی شکمش را ملایم ماساژ بده 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

بببین تازه اولین بارهایی هست که داشت شیرخشک میخوره عادت نداره...وای پسر من یکی دودفعه شیرخشکشو عوض کردم چهار روز شکمش کار نکرد..ولی بعدش کلا خوب شد و روزی چند بار کار میکرد...اون موقع ها داشتم دیوونه میشدم..چون معدشون ضعیفه اینجوری میشه یکم زمان میبره عادت کنه..

خدای مهربونم دوستت دارم

وایییی واقعاممنون  ازهمتون دوستای خوووبم خیلی امیدوارشدم،راهنمایی  هاعالی بـود،چشم،،پس هنوزیک هفته نشده فقط دیروزکارنکرده معدش،واینک ماساژش هم میدم ممنون،وشیرخشک هم عوض میکنم مرسی ازتوصیه ها،خیالم راحت شد،چقدرخوبه ازتجربه هااستفاده کرد😍

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶