2777
2789
عنوان

مادر شوهرم...

999 بازدید | 77 پست

سلام.دوستان مادرشوهرم کنارهمه ی دخالت هاش.با شوهرم خصوصی صحبت میکنه و در قالب نصیحت و محبت آمار همه چیزو در میاره خییلی نامحسوس و نظر خودشو اجرایی میکنه .استقلالمون از بین رفته و شوهرم اینو درک نمیکنه.حتی حس نمیکنه.چکارکنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی کاری ازت برنمیاد

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

تمرکزتونو بذارید  روی همسرتون

ایشون باید حواسشون  ب حریم  زندگی شون جمع باشه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ی مدت بی تفاوت باش خوب میشن

اخه عزیزم اون به شوهرم میگه و شوهرم از زبون خودش اون نظرو میگه و وقتی انجام ندم ناراحت میشه.

حتی وقتی جایی میریم ب شوهرم پیام میده رسیدیم یانه.کیا هستن.غذا چی بود   کی برگشتیم

اخه عزیزم اون به شوهرم میگه و شوهرم از زبون خودش اون نظرو میگه و وقتی انجام ندم ناراحت میشه. حتی وق ...

خب پس چرا من حساس نیستم رو این قضایا واقعا چرا ایا من مشکل دارم

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

استارتر بنظرم باید شوهرتو بپزی! همش تو گوشش بخون که مثلا فلانی از ریز زندگیش برا دیگران گفت و باعث اختلاف زن و شوهر شد یا بگو دوست دارم همیشه مسایلمونو دوتایی حل کنیم یا بگو من هیچ وقت از اسرارمون حتی به مامانم هیچی نگفتم

بچه ها چرا انقدر حساسین کمادرشوهرتون ی چی رو ازتون بفهمه مگه چی میشه بخدا نمیفهمم؟؟

میخواد ک همون کارو واسه اونم انجام بدی. وقتی خبر داشته باشه نظر دادن و دخالتش بیشتر میشه.مثلا من صبحا گاهی وقتا خواب میمونم و شوهرم دلش نمیاد واسه یه صبحانه منو بیدار کنه.بعد هی میپرسه امروز صبحانه خوردی؟ یا باید دروغ بگه.یا اگه راستشو بگه میره رو مغز من ک چرا صبحانه درست نکردی و از فواید خوردن صبحانه میگه

اخه عزیزم اون به شوهرم میگه و شوهرم از زبون خودش اون نظرو میگه و وقتی انجام ندم ناراحت میشه. حتی وق ...

کاری از دستت ساخته نیست باید رو شوهرت کار کنی حالا بگه کجا رفتینو چی خوردین و... زیاد مهم نیست بعضی مادرا کلا کنجکاون ولی شوهرت یه چیزایی مربوط به حریم شخصیو نباید لو بده

میخواد ک همون کارو واسه اونم انجام بدی. وقتی خبر داشته باشه نظر دادن و دخالتش بیشتر میشه.مثلا من صبح ...

منم همین برنامه هارو دارم گاهی بعد. مامانش میگه براش امروز صبحونه و میوه اشو گذاشتی میگم نه خواب بودم تا میاد. از فواید بگه میگم برا خودش بگین ک بره برداره روزایی ک خوابم البته من خدایی بیشتر مواقع قهر نمیذارم مثلا دیروز  ساعت ۱۰صبح تا ۱خوابیدم دوبار زنگ زد خوابم میومد ج ندادم خودم بیدار شدم زنگ زدم گفت گوشی رو جواب ندادین با خودم گفتم یا حمومی یا جارو روشنه گفتم نه اتفاقا خواب بودم گفتم اگه جواب بدم خوابم میپره گذاشتم خودم بزنگم اونم گفت هااااااااااا

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️