2777
2789
عنوان

خارش پوست در ماه اخر

23993 بازدید | 74 پست

من الان هفته ۳۷ هستم. چند شبه که خواب ندارم به خاطر اینکه خارش دارم مخصوصا تا چشمام گرم میشه پوستم با شدت خیلییی بیشتری میخاره و کلا خواب از سرم میپره.. حتی پوست سرم میخاره.. کلافه شدم..

اولا فکر میکردم جک و جونوره ولی هیچ علائمی ندارم. فقط میخارم.. چیکار کنم؟ کسی اینطوری بوده؟ باعث زایمان نمیشه که این خارشا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماه اخر مثل شما بودم مخصوصا بازوم و ران پام با بورس نیخاروندم شب تا صبح گریه میکردم زایمان کردم خوب شدم

میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊
واي منم الان از خارش دست و پا از خواب بيدار شدم , واقعا ديگه خسته شدم😣😣

ای خداا.. دوران شیرینیه ها ناشکری نمیکنم ولی تموم شه فقط

دلم واسه قبل خودم تنگ شده😣😣😢

منم ماه اخر مثل شما بودم مخصوصا بازوم و ران پام با بورس نیخاروندم شب تا صبح گریه میکردم زایمان کردم ...

اصلا ی جاهاییم میخاره میمونم همینجوری.. رون و بازو ک خوبه 😣 خدا کنه زود زایمان کنم ک خوب بشم منم

ممنون🌼

همینو نمیدونم.. توی اینترنت خوندم امکان مشکل کبد هست. امکانش هم هست نباشه. تا الان که توی ازمایشام م ...

منم کبد رو شنیدم

بعضا دست و پام خارش داره می ترسم از کبد

درحالی که تا حالا مشکل کبد نداشتم

خدایا شکرت
ای خداا.. دوران شیرینیه ها ناشکری نمیکنم ولی تموم شه فقط دلم واسه قبل خودم تنگ شده😣😣😢

دقيقا همينطوره , من تازه درد شديد لگن هم دارم, شبا به سختي ميخوابم, هرچند كه با وجود اين همه ترك روي شكم ديگه مثل قبلمون نميشيم😢

خدايا ممنونم كه منو لايق مادر شدن دونستي❤