2777
2789
عنوان

فوری جواب بدین

161 بازدید | 14 پست

ما داریم میریم مسافرت اتو مو رو شک دارم از برق کشیدم یا نه جمعه شب برمیگردیم چی میشه اگه نکشیده باشم؟؟؟ گذاشتم رو سرامیک

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

فکر نکنم رو سرامیک اتفاقی بیفته

کسی کلید خونه رو نداره بره ببینه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم رو سرامیک اتفاقی بیفته کسی کلید خونه رو نداره بره ببینه؟

چرا دارن یعنی بگم برن ببینن فردا؟؟؟

نمیدونم‌جیزی بشه یا ن ولی ماام رفتیم مسافرت ۳روز اتوی لباسو یادم رفت از برق بکشم برگشتم دیدم چیزی نشده بود ولی اتومات بوده هی داغ میشده خاموش میشده دوباره روشن میشده

چرا دارن یعنی بگم برن ببینن فردا؟؟؟

اگه میشه بره ببینه خیالت راحت میشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
الان موهات رو اتو کردی؟حتما کشیدی نکشیده باشی فکر کنم اتو بسوزه چون روی سرامیکه چیزی نمیشه

آره داشتیم راه میفتادیم. ولی احتمال زیاد کشیدم چون گذاشتم رو سرامیک‌که خنک شه