2821
2789

من کردم نه راضی نبودم به دلایلی:اولا نمیتونستم دستمو ببرم سمت چشمم یا صبا چشما خوب بشورم یا تو حموم.و اینکه۲-۳روز اول مرتب بود بعدش نامرتب وایمیستاد و نیاز به ترمیم داشت و ترمیمم۴۰تومنه واسه همین دیگه ترمیم نکردم خودش ریخت و رفتم بجای اینهمه هزینه یه ریمل خوب خریدم

برای خوشبختی همه دعاکنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم البته لمینیت مژه های خود ادمه بنظرم خوبه من فک‌کردم کاشتو میگی ببخشید

سلام،نه گلم کاشت انجام دادم انقدرچسبش بدبودکه سه روزه ریخت حالادلم میخوادلمینت کنم شنیدم خوبه میخواستم ببینم کسی تجربه داره یانه

انقدرنگرددنبال کسی که ازقصدگمت کرده!!!
لمینت چیه؟هزینش چنده

لمینت مثل اینکه به مژه هاکراتین تزریق میکنن وحالت فرمیگیره به خودش وپررنگ ترمیشه،من اینجاپرسیدم 300انجام میدن که الان تخفیف خورده 150

لمینت مثل اینکه به مژه هاکراتین تزریق میکنن وحالت فرمیگیره به خودش وپررنگ ترمیشه،من اینجاپرسیدم 300ا ...

مژه های خود ادمع؟تاکی مژه هافرمیمونه؟کدوم شهری؟توارایشگاهاانجام میشه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مژه های خود ادمع؟تاکی مژه هافرمیمونه؟کدوم شهری؟توارایشگاهاانجام میشه؟

اره گلم انگارمژه خودادمه،من یکی ازشهرهای استان تهرانم

اره گلم انگارمژه خودادمه،من یکی ازشهرهای استان تهرانم

مرسی ببخشیدخیلی سوال کردم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
این چه حرفیه عزیزم سواله دیگه☺

ازاین گوشواره هاهس مال بینیه هس بدون اینک دماغتوسوراخ کنی😄😄

2824
2823
2791
2779
2792