2777
2789
عنوان

خیلی سخته😭

192 بازدید | 25 پست

تو گذشتم یسری گناه کردم که الان خیلی پشیمونم😭

نمیدونم چیکار کنم خدا منو ببخشه😭

خیلی حس بدیه انگار یچیزی رو دلم سنگینی میکنه انگار همون گذشتم اجازه نمیده راحت زندگی کنم😔😢

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا سعی کن فراموششون کنی تا راحت زندگی کنی

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

باش دوست شو ببین چیا دوست داری همون کارارو بکن.خدا خیلی خوبه خیلیم دوستمون داره وقتی بچه خوبی میشیم کارا خوشکل میکنیم اونم بیشتر خوشش میاد.وبیخیال گناهامون میشه.

دیر اومدی نخواه زود برو    
همینجا اعتراف کن بعدم کاربریتو بترکون و زندگی جدیدتو شروع کن😐

چشم پدر روحانی😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
توبه کن...خدا بدترین گناهارو مبیبشه..جز حق الناس...البته توبه واقعی..خودش بارها تو قران گفته

حس میکنم بعد از یک سال هنوز نبخشیده واقعا دیگه داره خفم میکنه

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز