2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم برای مامانم دعا کن بگو خدیجه ک عاشقته امام رضا.شماهم ناراحت نباش دل شکسته نباش جوونی راه پ ...

همین الان با بعص و دل شکسته ازش شفا مادرتو خواستم من ک .... انشالله با معجزه از خواب بیدرر شی 

مجردم  تیکر رسیدن ب ارزومه....
همین الان با بعص و دل شکسته ازش شفا مادرتو خواستم من ک .... انشالله با معجزه از خواب بیدرر شی 

فدات بشم مچکرم .مطمئن باش از خاطرم نمیری و‌هرروز برات دعا میکنم .تو دختر پاکی هستی و خدا از این امتحان تورو سرافراز وبا جسمی سالم و تندرست بیرون میاره شک نکن

فدات بشم مچکرم .مطمئن باش از خاطرم نمیری و‌هرروز برات دعا میکنم .تو دختر پاکی هستی و خدا از این امتح ...

میدونی تو این اوصاعی بیمار یم عاشقم شدم حالا عاشق کسی ک اصلا اسم منم نمیدونه ولی من حس میکنم دوسش دارم خیلی این شرایطو بد میکنه حتی نمیدونم زن داره یا ن زن ک ن نامزد 

میدونی تو این اوصاعی بیمار یم عاشقم شدم حالا عاشق کسی ک اصلا اسم منم نمیدونه ولی من حس میکنم دوسش دا ...

من ب امواج احساسی خیلی معتقدم اگ مجرد باشه میاد خودش چون ب هرچی فک کنی همون میشه.ولی اگ متاهل باشه از خدا بخاه ک اگ متاهله خودش مهرشو از دلت بیرون کنه.هرچند اگ قسمتت یکی دیگ باشه و با یکی دیگ ازدواج کنی خیلی زود این از خاطرت میره این ی اصل روانشناسیه 

من ب امواج احساسی خیلی معتقدم اگ مجرد باشه میاد خودش چون ب هرچی فک کنی همون میشه.ولی اگ متاهل باشه ا ...

درمورد بیماری هم همینطور شاد باش اهنگای شاد گوش بده دعا کن قران بخون امام زاده برو .بگو‌بخند تو خوب میشی من دلم روشنه

من ب امواج احساسی خیلی معتقدم اگ مجرد باشه میاد خودش چون ب هرچی فک کنی همون میشه.ولی اگ متاهل باشه ا ...

میدونی پسر همسایمونه اسمشم فک کنم علی رصاس البته بابام میشناستش ولی من روم نمیشه ازش بپرسم فقط میدومم خیلی با کلاس همیشه دستش کتابای انگلیسی ایناس زن نداره چون با بابا مامانش زندگی میکنه ولی نامزدم مطمعن نیستم چون تا حالا با دختر ندیدمش دختریم پیش خونشون نبوده دستش تو کار خیره چند باری دیدم پول جمع میکنه ببخشید طولانی شد ولی خب حس خوبی بش دارم خیلی خوب

میدونی پسر همسایمونه اسمشم فک کنم علی رصاس البته بابام میشناستش ولی من روم نمیشه ازش بپرسم فقط میدوم ...

اونم تو رو میبینه؟ انقد نزدیک .احتمالش خیلی زیاده.اگ بهم بخورید خدا خودش جفت و جور میکنه.بعدم این امواج دوست داشتن و فکر کردن بهش منتقل میشه بنظر من ک دیدم ب عینه!ولی باید ی چند باری تو کوچه و‌اینا ببینتت.

اونم تو رو میبینه؟ انقد نزدیک .احتمالش خیلی زیاده.اگ بهم بخورید خدا خودش جفت و جور میکنه.بعدم این ام ...

دوساله این خونمونو خریدیم اره هفته ای ی بار میبینه اخه من زیاد بیرون نمیرم ولی اره میبینه ولی همیسه بی ارایش دیده منو خخخ البته خوشگلم زشت نیستم ک بترسم سنش فک کنم ۲۵ ب بالا باشه قیافش شبیه رهام ماکان بند ولی بلند تر از اونه دوستم تو کوچه دیده بودیش فک کرده بود خود تواننده اس قش کرده بود از ترس بم میگفت فاطی بخدا خودش منم هر هر میخندیدم ینی میشه ؟؟

دوساله این خونمونو خریدیم اره هفته ای ی بار میبینه اخه من زیاد بیرون نمیرم ولی اره میبینه ولی همیسه ...

ولا مای ضرب المثل داریم پسر خوشگل مال مردمه پسر زشت مال خودته.یعنی ممکنه دوست دختر داشته  باشه چون خب خیلی دخترا عاشقش میشن اینم ک‌تحصیلاتم داره ک دیگ بیشتر.بدون ارایش بهتر پسرا ساده میپسندن.احتمالش خیلی زیاده ک بهت پیشنهاد بده مخصوصا اگ تو این دیدنا نگاش کنی!من روانشناسی خوندم و میدونم مردا از نگا زنا میفهمن ک زن عاشقشون شده ک اگر اهل دوست دختر باشن سریع درخاست میدن و اگ نباشن اگ بپسندن جلو میان و اگ نپسندن سعی میکنن جلو دختر کمتر حاضر بشن.بهرحال اگرم درخاست داد باید قبلش مطمئن بشی ک تک پره

ولا مای ضرب المثل داریم پسر خوشگل مال مردمه پسر زشت مال خودته.یعنی ممکنه دوست دختر داشته  باشه ...

ببین اصلا شناختی روش ندارم فقط میدونم کار خیر زیاد میکنه خوشگل نیست شبیه اون خواننده اس از لحاط مالی ما ۱۰۰ برابر بالاتریم منم خدایش بگم جلف نیستم و زیبا م تعریف دیگران از منه ولی من میترسم نگاش کنم تا حالا نگاش نکردم ولی الان همه دوست دختر دارن   

دوسه بار نگاش کنی خودش پیش قدم میشه.صد در صد تضمینی

ببخشید خیلی حرف میزنم کسی نیست این مشکلو بش بگم اخه میگن دختره دیوونس با ی نگاه عاشق شده ولی خب میشه منم ی حسی ک بش دارم اینه ک اونو مال خودم میدونم ی روز اومد در خونمون کار داشت من مردم و زنده شدم هیچکی نمیدونه چون همسایه ام هستیم بدتره 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا