2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زن و شوهری 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

هر کدوم یه خوبیهایی داره 

جمعی بستگی به همسفرهات داره 

تکی هم بستگی به خودت و شوهرت و جایی که می رین داره

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

به نظر من هردوش لازمه

من هردوش رو دوست دارم و خيلي لذت ميبرم

بستگي به جايي كه ميريد داره

همچنين با كي بخواي بري

و هدفت از سفر چيه؟اگه استراحته تكي خوبه اگه فان و خوشگذرونيه هرچي بيشتر بهتر و اگه ماجراجويي و هيجانه يه دو سه نفر همفكر خودت باهات باشن عاليه

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

من خودم میگم تکی بهتره آرامش بیشتری داره آدم ولی دسته جمعی شلوغ میشه و پر سر و صدا ولی دسته جمعی فقط برای تنوع خوبه یعنی مسافرت تکی زیاد رفته آدم حالا برا تنوع دسته جمعی بره این نظر منه

و سفر طولاني اگه ميريد بهتره تكي باشه چون دست جمعي باشه قطعا دلخوري پيش مياد

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
من خودم میگم تکی بهتره آرامش بیشتری داره آدم ولی دسته جمعی شلوغ میشه و پر سر و صدا ولی دسته جمعی فقط ...

منم مسافرت تکی دوست دارم آدم آزادتره

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز