2777
2789
عنوان

خب خب خانومای عزیز

152 بازدید | 10 پست

می دونم تکراری اما چاره چیست درد خماری بد چیزیست هر چی هم رمان می خونم آخرش پشیمان میشم چون ارزش وقت گذاشتن نداشته ممنون میشم چند تا لهم پیشنهاد بدید فقط لطفا با توجه به این سه چیز بگید 

١ آخرش بد تمام نشه دختره بره سی خودس پسره بمیره و ازاین حرفا 

٢, هدفش درس آموزی نباشه مثله خاطرات جنگ و ازدواج دختر در سن کم و عواقب و این چیزا 

٣ عاشقانه باشه و اگه خارجی ترجمه هم پیشنهاد بدید ممنون میشم من خودم یکی پیشنهاد میدم سوزان الیزابت فلیپس همه ی کتاباش جذاب و قشنگه به جز با من باش 

مرسی

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

این مدلی که شما میخوای سریال کره ای ببین😁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB