2777
2789
عنوان

لکه بینیی

89 بازدید | 18 پست

سلام.

اکه کسی اطلاعی داره لطفا کمکم کنه..

من ۵روز پریودم تاخیر افتاده..

ازروز بعدی که باید پریود میشدم لکه بینی روزی ی ۲ قطره خیلی کم دارم..

کیست و عفونت هم ندارم...

بی بی چک هم غروب زدم منفی بود

کسی میدونه علتش چیه..

اولین بار اینطوری میشم.

تیکر تولد پسرمههه

ممکنه لانه گزینی باشه 

آزمایش بده انشاله مثبت باشه

اگر منفی بود یعنی داری پری میشی دیگه 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر برات سونو بنویسه مشخص میشه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
بی بی زدممم منفی شد😢😢

میدونم ولی هر چیز دیگه ای باشه باسونو واژنال معلوم میشه به هر حال یه مشکلی هست دیگه 

انشاالله که مشکل نباشه و خبر خوش باشه

البته اگر توی اقدام باشی نامنظمی و لکه بینی طبیعیه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
میدونم ولی هر چیز دیگه ای باشه باسونو واژنال معلوم میشه به هر حال یه مشکلی هست دیگه  انشاالله ...

شنبه دکتر واسم ازمایش نوشت.

برم ازمایش بدم توکا به خدا ببینم چی میشه.

تیکر تولد پسرمههه