2777
2789
عنوان

وای خسته شدم دیگه😔😔

259 بازدید | 29 پست

سلام بچها شب همگی بخییییر

تروخدا یکی بیاد اینجا خواهرانه کمک کنه یک ماه دنبال وسیله خونم(لوازم برقی)تمام تحقیقاتم بی فایدست هرکی واقعا یچی میگه یا از رو تعصب ب برند نظر میدن پسر عمم داخل کارخانه اصفهان کار میکنه میگه ما از اسنوا و دوو گرفته تا الجی بوش داریم اینجا مونتاژ میکنیم الان همشون مونتاژ ایران شده و من همچنان موندم این وسط ک واقعا چی بخرم بعضی از نظرا انقدر تند و.. ک ادم کلا از اون برند دلزده میشه،خسته شدم دیگه تروخدا یکی بیاد کمکم کنه😭😭

عمت راست میگه ولی خدایی من لباسشویی و سولاردامم ال جیه واقعا راضیم یخچالمم سامسونگه اونم عالیه. مامانم و مادر شوهرمم به همین شکل این چیزا رو دارن همه راضین

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخای بخری بگو بگم  

نظرم رو اسنوا یا دوو بود گفتن بد پشیمون میشی پول جا جنس ایرانی نده آخه وقتی الان همون الجی سامسونگم مونتاژ ایران شده خو چیکار کنیم دیگ واقعا

وسایل من ال جی هستن.هفت ساله دارم.مشکلی براشون پیش نیومده.

آخه من دقیق نمیدونم کی مونتاژشون ب دست ایران افتاده یجاهای دیدم میگن داخل یخچال حک شده ی اسمی ک مشخص میشه مونتاژ کجاس مال شما همچین چیزی داره؟

کی خریدین عزیزم خیلی وقته؟

خودم همه رو چهار سال پیش خریدم، مامانم ولی لباسشوییشو اسفند خرید.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

من تقریبا یسری چیزا رو مارکا خوبشو میشناسم.

تو تلویزیون سونی حرف اولو میزنه.

لباسشویی و جارو بوش

اتو و زودپز تفال

لوازم ارایشی مثل اتومو سشوار فیلیپس و براوون

لوازم اشپزخونه مولینکس و دلونگی اگه گیرت بیاد. مولینکس هست اما دلونگی سخت گیر میاد.

چایساز حتما تفال

یخچال سلیقه ای.

من الجی دارم راضیم مادرم سامسونگ.

لباسشویی بوش عالی ولی قیمت پایین تر ال جی واقعا خوبه و من هیچ عیبی ازش ندیدم نه خودم نه اطرافیان