2777
2789
توچارده سالگی؟

۱۴ سالم نیس ۱۵ سالمه

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

اولین لحظات بعد زایمانم اون لحظه که پرستار پسرمو برای اولین بار گذاشت رو سینم اولین بار لمسش کردم پوستم به پوستش خورد داشت گریه میکرد آروم شد تو بغلم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بدبختم ندارم حتی بچه دار شدم هم خیلی حس منحصر بفردی نداشتم

وا

میوفته اتفاق شیرین غصه نخور

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اولین لحظات بعد زایمانم اون لحظه که پرستار پسرمو برای اولین بار گذاشت رو سینم اولین بار لمسش کردم پو ...

الهی عزیزم

با ناز پدر مادرش بزرگ شه

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
۱۴ سالم نیس ۱۵ سالمه

آخ منم تواین سن عاشق شذم با عشقمم ازدواج کردم ولی الان که فک میکنم اون سن عاشق شدن نیس انتخابای بهتردرانتظارن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
الهی عزیزم با ناز پدر مادرش بزرگ شه

فدات بشم عزیزم ممنونم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
وقتی دانشگاهی که میخواستم و رشته ای که میخواستم رو قبول شدم! هرچند بیکارم الان ولی شبی که جواب کنکو ...

منم همینطور چقد زود گذشت 

دانشگاه شهر دیگه قبول شدم چهارسال بادوستامی صمیمی کنار هم بودیم تو خوابگاه خیلی خوب بود حیف که دیگه برنمیگرده اون روزا

آخ منم تواین سن عاشق شذم با عشقمم ازدواج کردم ولی الان که فک میکنم اون سن عاشق شدن نیس انتخابای بهتر ...

💖 خوشبخت باشی برا همیشه 😻

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره