2777
2789

من خواب بودم یهو کیسه آبم پاره شد؛ بدون هییییچ دردی راهی مطب دکتر و بعد هم بیمارستان شدم...

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیسه ابم تو خونه پاره شد و رفتم بیمارستان و سز شدم 38 هفته و 3 روز

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

من يهويي كمر درد و شكم درد گرفتم طوري كه فكر ميكردم نفخ كردم ولي نفخ نبود درد زايمان بود با اينكه نيم ساعت قبلش هيچ دردي نداشتم 

كمر درد و شكم دردم در عرض يك ساعت دهانه رحم رو چهار سانت باز كرد ودر عرض يك ساعت بعد فول شد و زايمان كردم از رفتنم به بيمارستان تا زايمانم كلا دو ساعت و نيم طول كشيد

من يهويي كمر درد و شكم درد گرفتم طوري كه فكر ميكردم نفخ كردم ولي نفخ نبود درد زايمان بود با اينكه ني ...

هفته چند بودین من یه هفته است کمی ماه درد دارم ولی از زایمان خبری نیست میترسم دردم نگیره یه وقت

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم
هفته چند بودین من یه هفته است کمی ماه درد دارم ولی از زایمان خبری نیست میترسم دردم نگیره یه وقت

دقيقا روزي بود كه چهل هفته تمام شد

من درد نداشتم عزيزم اصلا ديگه نااميد شده بودم

همه چي يهويي شد