2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم گریه میکنم

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چراااااا داغون؟؟؟

راننده سرویسم خیلی اذیتم میکرد امروز یه دعوای حسابی کردم   اس داده دیگه مزاحمت نمیشم حالا کلا بهم ریختم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ولت کرد رف؟

نه. از ایران رفت که درس بخونه. هیچوقت بهم نگفته بود دوسم داره ولی همه از رفتاراش میخوندن. وقتی رفت دیگه زیاد سراغمو نگرفت. پسرعمومه. الانم فهمیدم دوس دختر داره😞

ما داریم اماده میشیم بریم فرودگاه😍😍😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
چرااااااااااا ؟؟؟؟؟؟

به حال بدبختی ام دارم گریه میکنم، ایقدر زار زدم، دلم میخاد بمیرم، اما با مردن هم کار درست نمیشه اگر اون دنیا خاطرات این دنیا باهام باشه بازم باید یه عمر ناراحت باشم،

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بنظر شما میشه از فیلمهایی که  تو اینترنت هست  تابلو فرش یاد گرفت من دوست دارم تابلو فرش بب ...

بستگی به استعدادت داره .... والا یکی بیاد به من رودرو خیاطی هم یاد بده تو مغز من نمیره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

اماده شدم منتظر شوهرمم بیاد بریم بازار. و گشنمه حسش نیست برم چیزی بخورم. و از طرفه دیگه فکر کردن به مشکلات و اتفاقاتی که از شروع سال برام می افته

میشه واس مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی😞یعنی میشه منم یه روز تیکر بارداریمو بزنم😍