2777
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 23 پست
شما قرص مولتي ميخورين؟

بله. گفتم که می خورم. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از امروز شروع كردم به خوردن روزي يك قرص بايد خورد؟

من یدونه می خورم. البته دوز هر ویتامین رو مینویسه رو جلدش. یه تحقیق بکن دوز مناسب سن و وضعیت جسمانی خودت رو پیدا کن. مثلا یه خانومی که قصد حاملگی داره ممکنه ویتامین بیشتری بخواد ولی یه خانوم دیگه اونقدر لازم نداشته باشه‌.

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
روغن زیتون اصل با زرده تخم مرغ محلی قاطی, کن هفته ای دو تا سه بار شب تا صبح بذار رو موهات باشه البته ...

وای شستن اون تخم مرغ از روی مو مصیبته. مخصوصا وقتی تو حموم بری با آب داغ بشوری دیگه قشنگ میپزه بوی تخم مرغ پخته میده 😄 یه بار امتحان کردم گریه م در اومد. 

خوردن مولتی ویتامین خیلی تاثیر داره. من از وقتی می خورم موهام پرپشت تر و بلند تر شده خیلی. حالا اگه ...

چه مولتی ویتامینی میخوری عزیزم ؟؟

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
چه مولتی ویتامینی میخوری عزیزم ؟؟

من یه برندی دکترم بهم گفته بخور. اسمش    Thera Natal OvaVite هستش. مطمین نیستم تو ایران باشه از این. ولی مطمینم برندای خوب دیگه ای تو ایران هستن. 

روغن زیتون اصل با زرده تخم مرغ محلی قاطی, کن هفته ای دو تا سه بار شب تا صبح بذار رو موهات باشه البته ...

حتما😀💜

مرسی

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.