2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست

ای داد  حالا من بدم میادکسی برام تولد بگیره چندبارم که شوهرم خواسته بگیره زدم تو ذوقش گفتم ول کن بابا لوسی بازی ولی ناراحت نشد یا لااقل به نظر من نشد

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم اخه من کلی برنامه ریزی و ایده داشتم حیییف

عیب ندارع بخدا یه چیز بی اهمیته بخدا منم مثل شوهر شما فکر میکنم این جیزا لوس بازیا .بخدا تولد بچه هامو هم یادم نمی مونه شوهرم یاداوری میگکه

ای داد  حالا من بدم میادکسی برام تولد بگیره چندبارم که شوهرم خواسته بگیره زدم تو ذوقش گفتم ول ک ...

مثل من.تازه تولد خودش.خودش کیک میخره شام میبره بیرون.همیشه میگم مثل اینکه خودت خیلی خوشحالی مامانت زاییدتا

کلا ادم بی ذوقی یبار یه عکس تولد توگوشیم دید گف چه قشنگه منم رفتم وسایلاشو خریدم خیلی چیزاشم درست کردم سورپرایز بشه اون اینجوری کرد

تازه بهشم گفتم ک من میخواسم اینکارو کنم بهم گف دیوانه ای پولو وقتتو برای این چرتو پرتا میزاری

ای داد  حالا من بدم میادکسی برام تولد بگیره چندبارم که شوهرم خواسته بگیره زدم تو ذوقش گفتم ول ک ...

ولی هیچوقت ذووقشو سره هیچ مسئله ای کور نکن چون  دیگ کلا ناامید میشه منکه اینجوربم

کلا ادم بی ذوقی یبار یه عکس تولد توگوشیم دید گف چه قشنگه منم رفتم وسایلاشو خریدم خیلی چیزاشم درست کر ...

بیخیال عزیزم هر کس یه اخلاقی داره خودتو ناراحت نکن بعضیا از تولد و این چیزا خوششون نمیاد

ولی هیچوقت ذووقشو سره هیچ مسئله ای کور نکن چون  دیگ کلا ناامید میشه منکه اینجوربم

نمیدونم والاه ولی دست خودم نیست خوشم نمیاد ولی حق باشمام هست چشم حتما توجه میکنم 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
اهمیت نده تو با شور و هیجان تولد بگیر براش اصلا بهش میگفتی ععععه همه برنامه ریزیام کنسل شد بعد میگرف ...

کاش میشد ولی میشناسمش میاد عادی برخورد میکنه ناراحتم بشم جنجال میکنه متاسفانه میشناسمش دیگ