fatishaaam مدیر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 عنوان تولد شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست امروز تولد شوهرمه از یکماهه پیش برنامه ریزی کردم ک غافلگیرش کنم و خونه رو تزئین کنم و خلاصه ی شب دونفره خوب بشهولی چنروزه متوجه شده و نذاشت براش تولدبگیرم😔😔😔خیلی دلم شکست 1397/04/13 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 منم تولدمه امشب واسه من بگیر تولدت مبارک عزیزماخه من کلی برنامه ریزی و ایده داشتم حیییف
30lida عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2217 ای داد حالا من بدم میادکسی برام تولد بگیره چندبارم که شوهرم خواسته بگیره زدم تو ذوقش گفتم ول کن بابا لوسی بازی ولی ناراحت نشد یا لااقل به نظر من نشد ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این بعد از این میزان خود شو تا شوی موزون خویش
امیرعلیمامان عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 2276 این اصصلا نمیزاره ینی من تولد بگیرم یهو میاد یچی میگه روحیم بدتر میشه میشناسمش فوق العاده بی ذوق خی ... چه بد نگیر عزیزم میخوای برای خوشحال کردنش خودتو ناراحت کنی بیخیال
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 [QUOTE=63451537]عسب نداره الان دست به کار شو یه کیک بپز ویه شام شب نیس خونه ساعت۱۲یک میاد
الی_manesh عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 558 تولدت مبارک عزیزم اخه من کلی برنامه ریزی و ایده داشتم حیییف عیب ندارع بخدا یه چیز بی اهمیته بخدا منم مثل شوهر شما فکر میکنم این جیزا لوس بازیا .بخدا تولد بچه هامو هم یادم نمی مونه شوهرم یاداوری میگکه
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 چه بد نگیر عزیزم میخوای برای خوشحال کردنش خودتو ناراحت کنی بیخیال خیلی ناراحتم ی بغض عجیبی دارم حتی بهش گفتم برامن مهمه این چیزا ولی توجه نکرد
الی_manesh عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 558 ای داد حالا من بدم میادکسی برام تولد بگیره چندبارم که شوهرم خواسته بگیره زدم تو ذوقش گفتم ول ک ... مثل من.تازه تولد خودش.خودش کیک میخره شام میبره بیرون.همیشه میگم مثل اینکه خودت خیلی خوشحالی مامانت زاییدتا
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 کلا ادم بی ذوقی یبار یه عکس تولد توگوشیم دید گف چه قشنگه منم رفتم وسایلاشو خریدم خیلی چیزاشم درست کردم سورپرایز بشه اون اینجوری کردتازه بهشم گفتم ک من میخواسم اینکارو کنم بهم گف دیوانه ای پولو وقتتو برای این چرتو پرتا میزاری
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 ای داد حالا من بدم میادکسی برام تولد بگیره چندبارم که شوهرم خواسته بگیره زدم تو ذوقش گفتم ول ک ... ولی هیچوقت ذووقشو سره هیچ مسئله ای کور نکن چون دیگ کلا ناامید میشه منکه اینجوربم
الی_manesh عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 558 کلا ادم بی ذوقی یبار یه عکس تولد توگوشیم دید گف چه قشنگه منم رفتم وسایلاشو خریدم خیلی چیزاشم درست کر ... گلم بهت حق میدم .اما بدون دید ما با دید مردا نسبت به اینجور مسائل فرق داره
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 هی تو خونه راه میره میگه آقاااا اصن تولد نمیخوام زووره مگه
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 گلم بهت حق میدم .اما بدون دید ما با دید مردا نسبت به اینجور مسائل فرق داره اوهوم مرسی ک دلداریم میدین دوستم❤
امیرعلیمامان عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 2276 کلا ادم بی ذوقی یبار یه عکس تولد توگوشیم دید گف چه قشنگه منم رفتم وسایلاشو خریدم خیلی چیزاشم درست کر ... بیخیال عزیزم هر کس یه اخلاقی داره خودتو ناراحت نکن بعضیا از تولد و این چیزا خوششون نمیاد
30lida عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2217 ولی هیچوقت ذووقشو سره هیچ مسئله ای کور نکن چون دیگ کلا ناامید میشه منکه اینجوربم نمیدونم والاه ولی دست خودم نیست خوشم نمیاد ولی حق باشمام هست چشم حتما توجه میکنم ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این بعد از این میزان خود شو تا شوی موزون خویش
fatishaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 712 اهمیت نده تو با شور و هیجان تولد بگیر براش اصلا بهش میگفتی ععععه همه برنامه ریزیام کنسل شد بعد میگرف ... کاش میشد ولی میشناسمش میاد عادی برخورد میکنه ناراحتم بشم جنجال میکنه متاسفانه میشناسمش دیگ