jandark مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 544 عنوان خانم های قمی بیان | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 51 پست سلامعزیزان عروسیم نزدیکه یه ارایشکاه خوب که رفتین وازکار عروسش مطمینید رو معرفی کنید.ومزون لباس عروس..خیییییییلی کار ارایشگاهم برام.مهمه😣😣 1397/04/13 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوشین96 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1745 مشخصه گلم همینطوری ک الان دارید راحت نظر میدین درمورد ماها هیچ چیز دیگه ای بعیدنیست من درباره کسی نظر ندادم ، فقط گفتم مگه تو قم اجازه چنین کارهایی رو میدن تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه
دنیاااااااا عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 932 شما از کجا می دونید که نظر م اینه : حرف شما ( فقط گفتم ک اگر ما راجع ب دیگران ک واقعا دچار غفلت ازخ ... گفتمکه کسی که ب خودش اجازه بده بدون علم و اگاهی قضاوت کنه و بیاد جاربزنه عقیدشو ک قمیااینطورنچیز دیگه ای ازش بعید نیسفقط خواستم روشنت کنم ک همچین چیزی نیس و سخت در اشتنباهیامانمیدوونم چرااز موضوع اصلی دور شدی!!!!خوش باشی....
آرام_جان عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2131 عزیزم سالاریه هست خیلی نچرال بود من واقعا خوب شدم کجای سالاریه؟ میشه آدرس یا شماره تماسش رو بزاری؟ من خانواده شوهرم قمین برای عروسی برادر شوهرم می خوام یه جای خوب برم. متاسفانه خانواده شوهرم آرایشگاه های سطح پایین میرن که آرایش کردناشون به درد هالوین میخوره!!
نوشین96 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1745 گفتمکه کسی که ب خودش اجازه بده بدون علم و اگاهی قضاوت کنه و بیاد جاربزنه عقیدشو ک قمیااینطورن چیز ... خوش باش ، من یه چیز دیگه گفتم تو یه چیز دیگه ، به خوشیت برس تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه
دلنازززز عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 484 کجای سالاریه؟ میشه آدرس یا شماره تماسش رو بزاری؟ من خانواده شوهرم قمین برای عروسی برادر شوهرم می خوا ... ببین اگه ارایش همراه خوب میخای برو مهکام کوچه ۱۲ زنبیل اباد
آرام_جان عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2131 ببین اگه ارایش همراه خوب میخای برو مهکام کوچه ۱۲ زنبیل اباد ممنون