2777
2789
عنوان

خانم های قمی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفهوم‌جمله؟؟؟ مگه مفهوم‌داشت؟؟؟ توفقط نظر اشتباه و بدون علم و اگاهی خودت رو با غلط املایی نوشتی!!! ...

شما درست میگی ، جملات شما مفهوم داره و غلط املایی هم نداره ، برو جلو بوق بزن

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   
شما درست میگی ، جملات شما مفهوم داره و غلط املایی هم نداره ، برو جلو بوق بزن

بله دیگه وقتی جواب عقلانی نداری باید اینو بگی

حالا اگه ما ب شما یادیگران راجع ب سبک زندگیتون انتقادمیکردیم میگفتید ک هرکسی باید سرش تو لاک خودش باشه.و ب کسی کارنداشته باشه

هرچند ک تو هیجی نمیدونی ازسبک زندگی ما

ما همه چیزمون ب جاست.تفریح و شادی و خنده و....شایدحتی بیشتر ازبقیه

اما قطعا باید یاد خدا و اهل بیت هم باشه تا زندگی جنبه حیوانی پیدا نکنه

توقمم کسی ب زور باسنگ توسر دیگری نمیزنه ک اشکشو دربیاره.هرکسی خودش مختاره میاد و میشینه و ب یاداهل بیت گریه میکنه ک‌قطعا جنبه های مثبتی داره و باعث بیداری خودش میشه..

هیجوقت بدون‌تعصب حرف نزن

بله دیگه وقتی جواب عقلانی نداری باید اینو بگی حالا اگه ما ب شما یادیگران راجع ب سبک زندگیتون انتقاد ...

افرین دقیقا.

تازه من موندم!من که بیست ساله اینجا زندگی میکنم همون ایامی که بقیه مردم شهر ها عزاداری اهل بیت میکنن اینجاهم همینطوره.ولی مجالس خانگی تو محله ها هم برگزار میکنن.من خاله هام که شمالن هم همیشه میگن اینجا هفتگی و روزانه تو محله ها مراسم هست.

من که قم رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم..

بقیه هم حسودن😄

والا.

بله دیگه وقتی جواب عقلانی نداری باید اینو بگی حالا اگه ما ب شما یادیگران راجع ب سبک زندگیتون انتقاد ...

باریکلا...احسنت به شعورتون..

من خودم یک ادم فوق العاده نرمال از لحاظ دینی و اجتماعی هستم...

وطرفدار هیچ دسته و فرقه بصورت افراط و تفریط نیستم..

ولی کلام نشاندهنده شخصیت انسانه.... بدور از هر تعصبی....

به شما یاد ندادن که از طرف دیگران نظر ندی و خودتو جای دیگران نذاری ؟ شما که خودت رو عاقل می دونی ، شما دیگه چرا ؟

لابد کسانی که تو قم نیستن ، یاد خدا و اهل بیت تو زندگیشون نیست ، فقط قمی ها هستن

مزون لباس عروس زد عروش آرایش کرد و کارهای مربوط خانمها در عروسی

خانم شما مثل اینکه خیلی بیخبری

یه سر تشریف بیارین قم 

آدم ندیده نشناخته که قضاوت نمیکنه

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
به شما یاد ندادن که از طرف دیگران نظر ندی و خودتو جای دیگران نذاری ؟ شما که خودت رو عاقل می دونی ، ش ...

من‌اصلا نگفتم ک کسایی ک توقم نیستن از خدا غافلن 

فقط گفتم ک اگر ما راجع ب دیگران ک واقعا دچار غفلت ازخدا شدن نظربدیم همین شماها میاید وسط ک سرتون توکارخودتون باشه

کاملا مشخصه ک متوجه اشتباه و حرف الکیتون شدین

چون‌هیچ جواب قانع کننده ای ندارین

من‌از طرف چ کسی نظر دادم؟؟؟وخودم رو جای کی گزاشتم؟؟؟؟ عجبااااا

اینو شما گفتی :
 اگه ما ب شما یادیگران راجع ب سبک زندگیتون انتقادمیکردیم میگفتید ک هرکسی باید سرش تو لاک خودش باشه.و ب کسی کارنداشته باشه)

شما از کجا می دونستید که نظرم اینه ؟

من‌اصلا نگفتم ک کسایی ک توقم نیستن از خدا غافلن  فقط گفتم ک اگر ما راجع ب دیگران ک واقعا دچار ...

شما از کجا می دونید که نظر م اینه : حرف شما ( فقط گفتم ک اگر ما راجع ب دیگران ک واقعا دچار غفلت ازخدا شدن نظربدیم همین شماها میاید وسط ک سرتون توکارخودتون باشه ) من تا حالا چنین حرفی زدم ؟ شما برای خودت دور برداشتی