2777
2789

!!️کپشن بسیار مهم!!️

⁨ جشن هالووین همان جشن شیطانی ابلیس

متاسفانه این روز ها خیلی ها جنود شیطان شدن و این جشن تو ایران برپا کردن

آنتوان لاوی متولد ۱۹۳۰ مؤسس و کاهن اعظم کلیسای شیطان، نویسنده کتاب "انجیل شیطانی" و بنیانگذار شیطانپرستی لاوینی است. در کتاب انجیل شیطانی به بیان تعالیم کلیسای شیطان، آئین پرستش، رسوم و تشریفات دینی پرستش شیطان و غیره میپردازد و شیطان را فرمانروای زمین معرفی میکند.

جالب اینجاست که روز مرگ "لاوی" با روز مراسم قدّیسین مسیح در قرون گذشته، که اکنون به مراسم "هالووین" تغییرماهیت داده، مصادف شده است.

اکنون دهها سال است که هالووین، به جشنی برای پرستش شیطان، مضحکه کردن دین و مورد اهانت قرار دادن راهبههای مسیحی تبدیل گردیده است.

بی بندباری جنسی، مصرف موادمخدر و افراط در مشروبات الکلی، از جمله ستونهای شیطانی است که "لاوی" برای اولین بار بنا نهاد، و در این مراسم شیطانی هالووین اجرا می شود.



نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوک نگفتم اگه سوادشو نداشتی الان دیگه داری 😉


هالووین کلا مال سلت های ایرلند بوده واسه پایان فصل برداشت🤣

تو عصر هوش مصنوعی چرت و پرتی رو به خورد مردم میدید

مقیم و ساکن لندن🇬🇧،ارشد مهندسی شیمی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2834
2835
2108