2777
2789

آخي من ١٠سال پيش خريد كردم

يه سرويس سنگين خريدم٢/٥ميليون

يه حلقه خيلي سنگين ٥٠٠

كل لباس و كفش و شال و لباس زير١٠٠تومن

لباس عقدم٣٠٠تومن

كل لوازم آزايش و غيره ٢٠٠تومن

آينه شمعدون١٠٠تومن

يه سكه هم برام خريدن ٢٢٠تومن

الان كه ميگم انگار دارم داستان علمي تخيلي تعريف ميكنم😂😂😂

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخي من ١٠سال پيش خريد كردم يه سرويس سنگين خريدم٢/٥ميليون يه حلقه خيلي سنگين ٥٠٠ كل لباس و كفش و ش ...

ماشاااله فقط به حافظت خواهر😂😂😂

من پیارسال عروسیم بود فقط پول طلاهامو یادمه

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

آخي من ١٠سال پيش خريد كردم يه سرويس سنگين خريدم٢/٥ميليون يه حلقه خيلي سنگين ٥٠٠ كل لباس و كفش و ش ...

دقیق مث من سال ۸۸ بود برا شما ۸۷ بود؟

الان دیگه خیلیا بخاطر نداشتن هزینه خرید و....عروسی نمیکنن خدا لعنتشون کنه همه چی چندبرابر گرون شده

💕
ماشاااله فقط به حافظت خواهر😂😂😂 من پیارسال عروسیم بود فقط پول طلاهامو یادمه

اوه من فيمت جز به جزشو يادمه و اينكه از كدوم مغازه خريديم اينجا جاش نبود وگرنه همه رو مينوشتم

😂

دقیق مث من سال ۸۸ بود برا شما ۸۷ بود؟ الان دیگه خیلیا بخاطر نداشتن هزینه خرید و....عروسی نمیکنن خدا ...

٨٧عقد كردم همون موقع خريد كرديم

واقعا خدا لعنتشون كنه

اون سال ما دوتا سرويس كامل حوله برداشتيم دونه اي ٢٥تومن جنس اعلا تا امسال استفاده كرديم ديگه من گفتم براي زايمانم حوله و عوض كنم ٧ساله دارم ميكشيم به خودمون حوله ها رو پاره پاره كردم رفتم حوله جديد بخرم آشغال ترين جنس حوله كه ضخامتش ١ سانتم نيس و مث پارچه مي مونه و ملوم نيس كجاييه و كاورش يه پلاستيك پاره بود و خريدم دونه اي ١٠٠تومن

😭😭😭😭بعيد ميدونم تا پاييزم كار كنه

٨٧عقد كردم همون موقع خريد كرديم واقعا خدا لعنتشون كنه اون سال ما دوتا سرويس كامل حوله برداشتيم دون ...

آخ گفتی منم باید بگیرم برا شوهرمو هم‌ من استفاده کردم کهنش کردم انداختم رفت الانم براخودمو استفاده میکنم ولی حس میکنم باید عوض بشه باخودم میگفتم اسبابکشی کنیم خونه خودمون از اجاره دادن راحت میشیم و منم همه چی میخرم ولی الان میبینم که نه....بیسکویت ترد نمکی که میدونی ۵۰۰ بود دیروز یکی برداشتم گفت ۸۰۰!  

💕

تخیلی هم گذرونده😮😮😮

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
دقیق مث من سال ۸۸ بود برا شما ۸۷ بود؟ الان دیگه خیلیا بخاطر نداشتن هزینه خرید و....عروسی نمیکنن خدا ...

اره بخدارفتم لوازم ارایش بگیرم بااینکه جیزی هم نگرفتم شدیه تومن

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

احتمالا شوهرتون میلیونر بوده 10سال پیش خیلی بوده این هزینه ها

بعد جالبه ک همه رو هم دقیق یادتونه!! 

قیمت هاشم چقد سرراست و رند