2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داروخوردین

دو جلسه دکتر باهام حرف زد راهنماییم کرد و فوبیا رو برام حل کرد و تخیلات راجب بیماریها رو برام توضیح داد.و بعدم برام مکمل تقویتی داد که مرتب استفاد ه کنم و گفت ضعیف شدی که انقد پرشون فکر میکنی و خوب شدم.

چه عالی

آره عزیزم خیلی راضییم.دکترم هم یه متخصص داخلی بود روانشناس اینا نبود ولی خیلی حس خوبی بهم داد.من طوری بودم که برادر خواهر کوچیکم رو اجازه نمیدادم برن پارک یا جاهای شلوغ و خودم حمامشون میکردم و هر کاری برا ی نظافت مامانم انجام میداد خودم دوباره انجام میدادم.و اگر میدیم کسی دستش زخم شده نمیزاشتم کسی بهش نزدیک بشه.من فقط ۱۴ سالم بود اونوقت.

چطورخوب شدین،منم وسواس فکری وتمیزی دارم نجاست ندارم زیاد

اره وسواس فكريم خيلي خوب شد

خودم روي ذهنم كار كردم

مراقب هستم

اما در يك مقطعي ك دچار حملات فكري شديد بودم ميترسيدم مامانم ك ميرفت ازمايشگاه خونگيري مريضي بگيره! گريه ميكردم خودخوري ميكردم نميذاشتم مامانم بره 

ديوونه بازي! 

تا اينكه مجبور شدم قرص خوردم يك هفته خوردم خوب شد

اب روي اتيش بود تا مدتها مشكلي نداشتم و تو همين فاصله تونستم ذهن اگاهي داشته باشم 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

استارتر دكتر برو برات ازمايش بنويسه

ميزان ويتامينها و اهن خونت ببيني چقدر هست

شايد مث باشي كمبود ويتامين داشتم

ميدوني ك كمبود ويتامينها و اهن باعث باني خيلي از مشكلات روحي رواني هست

مث اضطراب افسردگي وسواس!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم