پيشي_خانوم مدیر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3731 عنوان ميخام مژه بكارم،لطفا نظر بدين | مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست اين چشماي خودمه خيلي دوست دارم مژه بكارم،اونايي كه كاشتن راضي هستين؟ يا نه برم مژه موقت بخرم خودم هروقت خاستم بچسبونم؟ بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️ 1397/04/13 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 من دو سال پیش مژه کاشتم سه ماه رو مژم بود راضی بودم تنوع بود یکم نگه داریش سخته بعد از سه ماه چي شد؟برداشتي يا خودش كنده شد؟بايد تمديد كرد؟ هرماه؟ يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
6268 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2919 [QUOTE=63430480]بعد از سه ماه چي شد؟ برداشتي يا خودش كنده نصفش ریخت بقیشم خودم کندم😆برچسبو توضیح میدی عزززم
پيشي_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3731 من دو سال پیش مژه کاشتم سه ماه رو مژم بود راضی بودم تنوع بود یکم نگه داریش سخته ريخت يعني؟؟بعدش مثل قبل شد مژه هاي خودت؟ بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
وروجـــــکشونم عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4115 😂😂😂😂😂 تو روحت عاشق اين روحيتم شاد و سرخوش ببين الان جفتمون ميتركيم و تا مدت ها بعنوان اولين از ... ببین خانومم منطقی باش بخاطر حرف مردم منو از دست نده من یه پدیده ایم که هر چار سال یه بار با سال کبیسه به دنیا میام😂😂😂😂
پيشي_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3731 ببین خانومم منطقی باش بخاطر حرف مردم منو از دست نده من یه پدیده ایم که هر چار سال یه بار با سال کبیس ... 💃💃💃💃💃كسيكه تو اين گروني و اوضاع مملكت بخاد منو بگيره قطعا مرد زندگيمه😂بيا دايركت آدرس بدم واسه خاستگاريقبلشم اينجا تاپيك چي بپوشم و چطور مخ خانواده تونو بزنم خاهم زد😈😄 بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
وروجـــــکشونم عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4115 💃💃💃💃💃 كسيكه تو اين گروني و اوضاع مملكت بخاد منو بگيره قطعا مرد زندگيمه😂 بيا دايركت آدرس بدم ... 😂😂😂😂والا بخدا دختر به این خوشکلی،مااااااشششششلاااااااا لنتی😍😍😍دلشونم بخواد😍😍
پيشي_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3731 😂😂😂😂 والا بخدا دختر به این خوشکلی،مااااااشششششلاااااااا لنتی😍😍😍 دلشونم بخواد😍😍 مثل اون دوتا كه روز كنكور عقد كردن 😂بكي شونم زاييد ما چكار كنيم به نظرت؟ بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
وروجـــــکشونم عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4115 مثل اون دوتا كه روز كنكور عقد كردن 😂 بكي شونم زاييد ما چكار كنيم به نظرت؟ ما باید خاص باشیم اول میزاییم بعد ازدواج میکنیم خیلیم خارجیه😂😂😂اییی حالم بهم خورد خودمم😐😐
پيشي_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3731 ما باید خاص باشیم اول میزاییم بعد ازدواج میکنیم خیلیم خارجیه😂😂😂 اییی حالم بهم خورد خودمم😐😐 آخ از دست تو دختر 😂😂😂 چقدر خنديدمهميشه همينجوري بمون عزيزم بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
وروجـــــکشونم عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4115 آخ از دست تو دختر 😂😂😂 چقدر خنديدم هميشه همينجوري بمون عزيزم 😂😂😂همیشه بخندی عشقم😍😍😍😍