2777
2789

😂😂😂بیچاره همین دیروز از اون‌تو دراومده

یکم فرصت بده خواهر من😅

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا دختر خواهر شوهر منم اونطور بود. بعد وسطش هم مو دراورد. نگران نباش اکثر بچه ها وسط سرشون زودتر مو درمیاره. یکدست میشه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

ای جونم

خواهر زاده من وقتی ب دنیا اومد سرش کلی مو داش...بیشتر وسط سرش

دورش بگردم الان موهاش یکدست شده

6 ماهشه

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

اصلاغصه نخورپسرمن وسط موهاش بیشتره مثل خروس شده 😄😄سرش نی نی شما وقتی موهای وسط سرش دربیاد تازه یکد ...

تصور که می کنم موهای نی نی شما خیلی خوشگل تره ...خدا حفطش کنه براتون ...اسم نی نی چیه ؟

تصور که می کنم موهای نی نی شما خیلی خوشگل تره ...خدا حفطش کنه براتون ...اسم نی نی چیه ؟

ممنون همه ی نی نی ها خوشکلند پوست نی نی من سبزه هست همه میگند خودت که سفیدی چرانی نی سیاهه😒میگم خداروشکر که سالمه 😍اسمش محمد حسین ِِ اسم نی نی شماچیه؟؟

ممنون همه ی نی نی ها خوشکلند پوست نی نی من سبزه هست همه میگند خودت که سفیدی چرانی نی سیاهه😒میگم خدا ...

عزیزم...پارسا...بچه من دست و پاهاش خیلی سفیده و صورتش سبزه ...میشه همچین چیزی آخه ؟ به نظر شما بالاخره سفیده یا سبزه ؟ شاید هم به خاطر زردی کمیه که هنوز داره 

عزیزم...پارسا...بچه من دست و پاهاش خیلی سفیده و صورتش سبزه ...میشه همچین چیزی آخه ؟ به نظر شما بالاخ ...

سلام خانومی خوبین ببخشین آخر سری پسرتون چه رنگی شده میشه بگین؟

امیدوارم خدا حاجت دلمو بده 😍