2777
2789
عنوان

جفت لولایینگ

1779 بازدید | 9 پست

کیاجفتشون تااخربلرداری پایین موندوبالانرفت 

توهفته چندزایمان کردین؟

لکه بینی داشتین یادردتوشکم؟؟

امپول وشیاف میزدین؟

وخدایی که بشدت کافیست
واس من با استراحت رفت بالا

یادتون نیس توچه هفته ای رفت بالا؟

میگن دیگ بعد20هفته امکان بالارفتنش کمه 😳دکترم اصلابهم نگفته بودجفتمپایینه منم همه کادمیکردم تازه توهفته 21هفتم پایینه

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادتون نیس توچه هفته ای رفت بالا؟ میگن دیگ بعد20هفته امکان بالارفتنش کمه 😳دکترم اصلابهم نگفته بودج ...

تو غربالگری اول پایین بود.۱۹ هفته که انومالی داشتم رفته بود بالا.مگه تو سونوت نزده بود.پس این دخترا چرا حواسشون نیست؟

تو غربالگری اول پایین بود.۱۹ هفته که انومالی داشتم رفته بود بالا.مگه تو سونوت نزده بود.پس این دخترا ...

نه والانه توغربالگری اول زدنه توانومالی 

توانومالی نوشت جفت خلفی توحفره رحم باظاهرنرمال 

ولی توهفته 21رفتم زدجفت خلفی لولاینگ باگرید1

وخدایی که بشدت کافیست
نه والانه توغربالگری اول زدنه توانومالی  توانومالی نوشت جفت خلفی توحفره رحم باظاهرنرمال  ...

اخی پس بعدش اومده پایین.انشالله که چیزی نیست و نی نی به سلامت میاد توواغوشت فقط مراقبت لازمه

اخی پس بعدش اومده پایین.انشالله که چیزی نیست و نی نی به سلامت میاد توواغوشت فقط مراقبت لازمه

منم بعمین شک دارم میشه اول پایین نبلشه بعدبیادپایین؟تازه دکنرم بازبااین وضع بهم گفت میتونی مسافرت بری اگ باماشین خودتی😑

امیدی نداارم بره بالااحه همه جاخوندم بعد20هفنه دیگ امکانش نیس

وخدایی که بشدت کافیست

شمادردوایانداشتی؟؟دارویی چبزی بهت ندادفقط استراحت؟

وخدایی که بشدت کافیست
شمادردوایانداشتی؟؟دارویی چبزی بهت ندادفقط استراحت؟

نه من هیچ علائمی نداشتم.لکه بینی هم نداشتم.ولی دکترم گفت مسافرت نرو.بازم شمارعایت کن انشالله که مشکلی نیست.دارو هم نداد.اگه لک داشته باشی میدن فکر کنم