2777
2789
عنوان

زندگی جهنمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 129 پست
به نظرمن سعی کن عاطفیش کنی البته وقتایی که ارومه سعی کن ترحمشوجلب کنی البته بعداایناهمش میشه محبت خالص
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا 1 سال اول زندگی اکثرا مشکل هست
حالا این وسط شما باردار هم شدی و به مشکلاتتون اضافه شده
ولی من معتقدم اگه زدن بیشتر از 3 بار شد حتما باید مدرک داشته باشی واسه روز مبادا
نمیگم شکایت کنی و لازمه بری پرونده تشکیل بدی و از پزشکی قانونی هم برگه داشته باشی
بهش هم نگو و دست خالی هم نباش
الان دم عید تا ساعت ٣ سر کرره و من تنهام تو خونه همه مشکلمون همینه من نمیگم نرو فقط میگم تو که میری ی زنگ بزن ببین من زنده ام یا مردم زن حاملرو تا نصف شب تنها میذاری، همینا باعث دعوا شده، دیشب مثلا زود اومده ١٢ اومد من بهش زنگ زده بودم شاکی شام خرید اومد، بعد نشست فوتبال دید و فیلم و تا اومد بخوابه شد ٤ بعدشم بازی با موبایل بعدم پشتبه من خوابید
شادی یعنی: عضو جدید خانواده....👶
واسه منم یه وقتایی پییش میاد که شوهرم عصبانی بوده منم با حرفام کارو به جای باریک کشوندم
بعد که با خودم فکر میکنم میگم اگه من این حرفو نمیزدم یا این کارو نمیکردم اون خودش آروم میشد و عصبانیتش تشدید نمیشد
هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن
من چند شب پیش واسش گل خریدم اومد ساعت ٤ بود ی تشکر کرد و رفت اتاق بغلی خوابید، درو روم قفل میکنه کلیدمو ورداشته و سوییچمم ورداشته چون میدونه میذارم میرم ترسیده دیشب دید وسایلمو جم کردم و بهش گفتم ولت میکنم
نی نی طلا بعضی مردا زن حامله رو درک نمیکنن ، نمیفهمن یه موجود دیگه تو بدنشه تا وقتی که بدنیا بیاد و ببینن و حسش کنن، اون موقع تازه طعم پدری رو میچشن ولی تو دوران بارداری نمیتونن حس کنن
فک میکنن تو همون زن قبلی هستی ،به مرور که شکمت بزرگ میشه اون میفهمه که خبرایی هست و باید یه کارایی بکنه
هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن
دیگه نمیدونم چیکار کنم خوانوادم فک میکنن تو خوشی دارم وول میخورم خبر ندارم همش نگرانم بچم دختر بشه بسپرمش پس فردا دست کی؟