2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سم هست به اسم کامن خیییییییییییییلی محشره 

ما دور خونمون و توی کابینتا و هرجایی که فکر میکردیم سوسک هستو زده بودیم تا دوسال سوسک از گوشه دیوار رد میشد می مرد همچنان انقدر که قویه و ماندگاریش خوبه

یکی دوساعت بوش میمونه ولی زود میره

دورتادور خونه و اشپزخونه و هرجایی که فکر میکنی هستو بپاش ازین سم - سوپرمارکتا هم میفروشن

تو اسپری سیاه رنگه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

عزیزم من دوتا خونه عوض کردم شبا هر وقت میرفتم اشپزخونه لامپو روشن میکردم میپریدن اینور اونور .من از دوتا حشره کش استفاده کردم یکی خمیر سوسک کش امحا که میگیری مثل روغن جامده یه ذره یه ذره میزنی به درزا یا مثلا زیر پایه کابینت از قسمت داخل .زیر سینک و جاهایی که سوسک رد میشه .بعدشم ظرفای کناریتو بزار توی یه پلاستیک یا دورش سلفون بپیچ .قبلش توی کابینتو قشنگ از این سوسک کشای کامن بزن تا دوماه اثرش میمونه.شبا موقع خواب جاهایی که سوسکا همیشه پره مثلا روی کابینت و روی سینک از همین سوسک کشه بزن .من دوتا خونه ای که رفتیم با همین روش ریشه کن کردم .قشنگ درزای کابینتارو هم بزن چون تخماشون تا یه مدت بود.برای من توی صفحه تایمر ماکروفرم تتم گذاشته بود چراغش روشن میشد بچه سوسکا اینور اونور میرفتن

سلام مادرم اینا سوسک کابینتی داشتن چندسال بود دیگه خسته شده بودن من باتحقیقاتی که کردم سمشو پیدا کردم سمش نه بو داره نه خطر یه نوع سم خوراکیه اشپزخونه که پرازسوسک المانی باشه طی ۳ روز ازبین میبره مثل پودرکیک میمونه یه بستش برای یه اشپزخونه کافیه بسته ای۲۵۰۰۰ تومن اگرکسی خواست واقعاپشیمون نمیشه خودم صدنوع سم زدم کابینتارو رنگ زدیم فایده نداشت سوسکا به سم مقاوم شدن ولی این درعرض۳ روز ازبینشون برد اگرکسی خواست این شمارم تماس بگیره 

۰۹۹۰۲۵۱۵۷۹۹

هرکیم ازمن گرفت راضی نبود پولشو پس میدم صددرصد جواب میگیرید

انصافاهرکی ازم گرفت جوابشو بیاد اینجا بگه که بقیم اعتمادکنن