2777
2789
عنوان

اینستا-ف یلتر

773 بازدید | 102 پست

سلام دوستان 

درسته که اینستا فیل تر میشه؟

و بقیه اپلیکشنها هم هر گونه پیام س یاسی ارسال بشه یا .فوروارد بشه .مشمول جرایم سایبری میشیم.؟

یعنی شروع خفقان شدید هست؟

شما هم شنیدید؟پیامش رو دیدید؟

اینستاکه خداکنه اگه حداقل فیلترم نمیشه یه پاکسازی اساسی بشه  ..مرکزکثافت وفحشاست

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله که اینستا فی لتر بشه راحت بشیم از دست اون خزهای هرزه

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

من ندارم خبرهاشم دقت نکردم ولی اصلا بعید نیست 

حالا جالبه دیدن خودشون فیل تل هبچ تاثیری نداشت و همه دارن استفاده میکنن ولی بازم ادامه میدن اینم مثل اون 

اون پیام رسان داخلیم تارعنکبوت بسته خودشون توش دورهم نشستن فقط 😁😁

حال متکلم از کلامش پیداست

فکرنمیکنم بخش های فرهنگی کشورماازاین عرضه هاداشته باشن

دشمن ازمازرنگتره متاسفانه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

ان شالله که اینستا فی لتر بشه راحت بشیم از دست اون خزهای هرزه

خب بخاطر خزهای هرزه نمیشه که همه اینستا رو از دست بدن.اونها به طریق دیگه باید منحل بشن یا نادیده گرفته بشن

فکرنمیکنم بخش های فرهنگی کشورماازاین عرضه هاداشته باشن دشمن ازمازرنگتره متاسفانه

😞😞دشمن؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ندارم خبرهاشم دقت نکردم ولی اصلا بعید نیست  حالا جالبه دیدن خودشون فیل تل هبچ تاثیری نداشت ...

هنوزکه چیزی فیل نشده عزیزم صورتی جان 

تل که همچنان به قوت خودش باقیه

هنوزکه چیزی فیل نشده عزیزم صورتی جان  تل که همچنان به قوت خودش باقیه

تل فیل تر شده دیگه ولی  همه با قندشکن میرن  اینم مثل اون فکر نمیکنم این کارها فایده ای داشته باشه در کل 

حال متکلم از کلامش پیداست
فکرنمیکنم بخش های فرهنگی کشورماازاین عرضه هاداشته باشن دشمن ازمازرنگتره متاسفانه

بخش فرهنگی از این عرضه ها>

یعنی محدود کردن یک ملت از عرضه داشتن سردمداران هست؟

سلام دوستان ما یه گروه در زمینه ی تزریق ژل و چربی و بوتاکس زدیم همه خانوم هستیم و همگی تجربه ی تزریق ژل و چربی و بوتاکس داریم خوشحال میشیم شما هم بیاین به گروه ما

https://t.me/joinchat/D_gux0g0fqPY99A6otNRNw

خب بخاطر خزهای هرزه نمیشه که همه اینستا رو از دست بدن.اونها به طریق دیگه باید منحل بشن یا نادیده گرف ...

خب خیلیا هم از این طریق دارن خرج زندگیشونو درمیارن.اون خزا رو نمیگما،جنبه ی مثبتشو میگم.هرچقد فی لتر کردن تل گرام جواب داد اینم جواب میده.فقط مردم عصبی تر و متنفرتر میشن😊

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم