2777
2789
عنوان

مرداد

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 110 پست

من کلا مثل بقیه نیستم ساده هستم حسودنیستم مسولیت پذیریم فوق العاده زیاده وسواس فکری گرفتم به همین خاطر.به ظاهرم زیادمیرم شیک هستم مغرورنشون میدم همه فکرمیکنن لوسم ولی درواقع اینطورنیست مهربونم ولی ازهیچکس محبت ندیدم تنهای تنهام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا مثل بقیه نیستم ساده هستم حسودنیستم مسولیت پذیریم فوق العاده زیاده وسواس فکری گرفتم به همین خا ...

اووووف دقیقاااا عین رفتار من و همسرم

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

توهرجمعی واردمیشم چپ چپ نگام میکنن همیشه یه گروه ضدمن هستن کلاس اول واردمدرسه که شدم یه عده دشمنم شدن الکی الانم چندتاگروه اینجوری هستن دوروبرم 

هنه حس میکنن خودمومیگیرم نمیدونم چرامنوتافته جدابافته میدونن اونروزرفتم خیاطی هنسایه اونیکی همسایه میگه عهه فکرکردم اساس کشی کردی مگه توتوکوچه هم میای درحالی که من یه پام توخیاطیه همسایس

مغرورم،دوس دارم سرتر از بقیه باشم،کمالگرام به همین دلیل بقیه حس میکنن خودمو میگیرم،اصلا حسود نیستم،شدیدا مسولیت پذیرم،شدیدا احساسیم   و مهربون ولی بروز نمیدم،دیر عاشق میشم ولی شدیییید و همینطور دیر اعتماد میکنم،ارادم قویه و هر کاری بخوام صد درصد میتونم انجام بدم،شدیدا هم خانواده دوستم...

مغرورم،دوس دارم سرتر از بقیه باشم،کمالگرام به همین دلیل بقیه حس میکنن خودمو میگیرم،اصلا حسود نیستم،ش ...

به نظر من مرداد ی که باشی چه بخوای چه نخوای با معرفتی 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
مغرورم،دوس دارم سرتر از بقیه باشم،کمالگرام به همین دلیل بقیه حس میکنن خودمو میگیرم،اصلا حسود نیستم،ش ...

منم مردادی ام دقیقا عین من!!

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...