2821
2789
عنوان

زایمان کردم

381 بازدید | 22 پست

سلام دوستان گل.

شبتون بخیر.

بالاخره بعد زایمان وقت کردم بیام و تاپیک بزنم.

۱۳ روز میشه که سزارین کردم.

خداروشکر همه چی خوب پیش رفت.

پسرم صحیح و سلامت به دنیا اومد و با هم مرخص شدیم و اومدیم خونه.

چون مامانم پا درد داره و...

زیاد ازش توقع کمک نداشتم از ۱ هفته قبل زایمان اومده پیشم و جمعه بر میگرده خونه اش فقط در حد آشپزی و ظرف شستن تونست کمکم کنه.

از همون شب اول تو بیمارستان با وجود درد، کارای پسرمو خودم انجام دادم.

اومدم خونه هم استراحت چندانی نداشتم و با بستن شکم بند و استفاده از شیاف دیکلوفناک تا حد زیادی دردام کم شد.

حتی حموم و پوشک کردن و شستشوی بچه و بردن واسه غربالگریش با خودم بود.البته به همراه همسر.

اینارو واسه اون دوستانی گفتم که نگرانِ سزارین بودن و هستن و ازم خواسته بودن بیام تعریف کنن.

از اینا که بگذریم درسته من خیلی کارارو خودم کردم

اما در کل این حجم کار و فشار واسه کسی که سزارین کرده و شکمش پاره شده خیلی زیاده و اصلا درست نیست چون ممکنه بعدش عوارضشو ببینه.تا جایی که میتونید استراحت کنید.

من با وجود اینکه تقریبا دو هفته است سزارین کردم و جای بخیه هام دردی نداره اما یه دردی سمت چپ شکمم و اطراف تقریبا نافم هست که خیلی آزارم میده و تا ۵شنبه که دکترم رو ببینم و علتش رو بپرسم واقعا نگرانم میکنه.علتش رو نمیفهمم چون سزارین اولم خیلی زود خوب شدم و چنین دردی نداشتم.

دردش با مسکن هم ساکت نمیشه.

کسی اینجوری بوده.؟یا حدس میزنه از چیه؟

اصلا دردای سزارین تا چند روز کاملا خوب میشه؟

زن داداش منم 20روزپیش زایمان دومش که سزارین بود ککرد اونم میگفت سمت چپم خیلی دردمیکنه ازمایش داد دکترش گفت عفونت کرده 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم

منم تو سزارین دوم درد وحشتناکی تو یکی دو نقطه کنار ناف داشتم از دکتر که پرسیدم گفت اونا رگ بوده که بستمشون ولی تا یکی دو ماه دیگه خوب میشه

💐🌹🍁🌸

منم ٤٤روزه زايمان كردم منم زايمان دومم اولي راحت بود ولي دومي خيلي اذيت شدم سمت راست نافم خيلي درد داشت بعد يك هفته سمت رأست بخيه ام پف كرد دست ميزدم انگار توش هوا بود با سوزن پارش كردم عفونت بيرون ريخت رفتم دكتر سفكسيم داد الان خوب شده ديگه دردي ندارم 

سلام،منم ۱۲ روز دیگه زایمانمه،میگن زایمان دوم چون از روی همون خط برش اول میبرن،دردش بیشتره

قراره هفته ۳۸ و ۴ روز زایمان کنم،دوست دارم بیشتر بمونه تا کاملتر و تپل تر بشه،ولی دکترم مخالفه و میگه چون زایمان اول هم سز بودی خطرناکه،بنظرتون راست میگه،؟اخه خیلی ها حتی تو هفته ۴۰ سزارین دوم رو انجام میدن

سلام،منم ۱۲ روز دیگه زایمانمه،میگن زایمان دوم چون از روی همون خط برش اول میبرن،دردش بیشتره قراره هف ...

منم ۳۹ هفته و ۴ روز بود که سزارین کردم‌

پسرمم ۳۸۰۰ بود ماشالله. و خداروشکر مشکلی هم نداشتم. 

با اینکه وارد هفته ۴۰ شده بودم اما بچه هنوز بالا بود و دکتر موقع عمل میگفت پسرت تنبلِ هنوز بالا شکمت چسبیده و کلی فشار آورد و به زور از بالا کشیدنش پایین‌

من هی عق میزدم از بس فشار داد ‌.یعنی هنوز جا داشت که تو شکمم بمونه ‌تا هفته ۴۰

منم ٤٤روزه زايمان كردم منم زايمان دومم اولي راحت بود ولي دومي خيلي اذيت شدم سمت راست نافم خيلي درد د ...

پس احتمالا واسه منم عفونت کرده؟ یعنی درد اطراف ناف از عفونت بود؟

منم ۳۹ هفته و ۴ روز بود که سزارین کردم‌ پسرمم ۳۸۰۰ بود ماشالله. و خداروشکر مشکلی هم نداشتم.  ...

چه خوب،ولی شکم من پایینه و دگتر گفت سرش اومده پایین،این دکترا حوصله ندارن اورژانسی بیان و از وقت خواب و خوراکشون بزنن واسه همین اصرار داره همون ۳۸ هفته زایمان کنم،شاید نگهش دارم تا هفته ۳۹،نهایتا با درد میرم و سزارین میکنه دیگه!!!!

مبارکه باشه آجی جان برا درداتم حتما با دکتر مشورت کن که خدای نکرده چیز مهمی نباشه

ممنونم عزیزم .

انشالله ۵شنبه باید برم پیش دکترم. 

دعاکنید چیزی نباشه😢😢

2823
2791
2779
2792