2777
2789
عنوان

یسوال مهم دارم

341 بازدید | 24 پست

آبجیا شوهرتون پیش مادرشوهرتون چجور برخوردی دارن باهاتون؟؟؟؟صمیمی ترن یا بی توجه؟؟؟ممنون میشم بگید

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه خورده سنگین تره. جلوی خانواده خودم هم همینطور.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

درکل پیش خانوادش اصلا راحت نیست 

منم راحت نیستم به همین خاطر بهش گفتم هرگز منو با مامانش تنها نذاره 

تقریبا وقتی میریم از اول تا اخرش کنارمه 

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید

مادر شوهرم که الزایمر داره متوجه نیست جلوی خواهرش میچسبه بهم تو خونواده خودمم میچسبه کلا میچسبه 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
یه خورده سنگین تره. جلوی خانواده خودم هم همینطور.

حالا شوهر من برعکس 

اینقدر جلو خانواده من راحته و با داداشام شوخی میکنه که عمرا با داداش خودش اینطوری نیست،انگار باهم غریبن

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
من همسرم جلوی خانوادش خیلی توجه میکنه بهم و همیشه تعریف میکنه ، یه کار کوچیک هم که انجام میدم. بزرگ ...

این بهتره واقعا

اون باید بین خونوادش اونجور باشه تو هم تو خونواده خودتون ایشون رو تعریف کنید این روش عالیه واقعا بنظر خودم

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
حالا شوهر من برعکس  اینقدر جلو خانواده من راحته و با داداشام شوخی میکنه که عمرا با داداش خودش ...

منظورشون رابطه با همسره فکر کنم. نه خانواده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
این بهتره واقعا اون باید بین خونوادش اونجور باشه تو هم تو خونواده خودتون ایشون رو تعریف کنید این رو ...

ما کلا حتی تو خونه هم تنهاهستیم  از هم تعریف میکنیم، واسه چیزای ساده از هم تشکر میکنیم. شاید لوس به نظر بیاد اما به هم حس خوب میدیم و من این رفتار خوب و از همسرم یاد گرفتم.