2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 133 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخ دردش داغون ميكنه ادمو هرچند فقط يه لحظس فقد نميدونم چرا فرداش دچار سوختگي ميشمو بايد گشاد گشاد ...

ولی میارزه😁

😂😂😂نمیسازه بهت من همنو لحظه افتضاح میشم بعدش خوب میشم زود

ازبس ژیلت زدم معذرت میخام ناحیه ی کمرب پایینم هم سیاه شده هم موهاش زیاد شده خسته شدم شوهرمم ازمو بدش ...

من خودم خجالت میکشم 😑

با ژیلتم که میزنی 

فرو میره تو بدن 

دو طرف اذیت میشن

ولی میارزه😁 😂😂😂نمیسازه بهت من همنو لحظه افتضاح میشم بعدش خوب میشم زود

پس شؤما ادامه بده😂

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
واااااای مردم ازخنده🤣🤣🤣😂

والا خٌ😂😂😂

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها شما پوستتون يك رنگههههه؟؟؟

اهان😆 اینا حجمو کم میکنه؟؟

مو رو یک مقدار نرم تر میکنه

کلا تیغ و ژیلت و قیچی یجورایی باعث تقویت مو میشن ولی اینا حداقل تقویت نمیکنن، یه مقدار موها از زمختی ش کم میشه

جایی خوندم اگه قبل اپیل ماسک زردچوبه بزارین ریشه مو ضعیف تر و درد کمتر میشه

فقط نمیدونم زرد میشه یا نه😆