2777
2789

  منم موخوام  

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردم شبیه نون برنجی کرمانشاهه😲

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

اون وسطیه نون برنجیه؟بیشتر شبیه حلواس🤔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

نان برنجی گیلان

مواد لازم:

  • آرد برنج: نیم کیلو
  • آرد‌گندم: دویستو پنجاه گرم
  • نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

در یک قابلمه متوسط آب می ریزیم، میذاریم روی حرارت تا کاملا جوش بیاد بعد آرد برنج رو توی ظرفی الک می کنیم با همون آب جوش خمیر درست می کنیم آب کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شل نشه خمیر که آماده شد مثل شکل به اندازه یه پرتقال اندازه مهم نیست فقط دایره ای به قطر دوسانت باشه همه خمیرو اینطور پهن می کنم وسطشو سوراخ می کنیم ،سوراخ کردن به خاطر اینه که خمیر یک نواخت بپزه بعد میذاریم تو آب در حال جوش تا کاملا بپزه حدودا ده دقیقه یا کمتر برای اینکه بفهمین خمیر پخته یکی رو بردارین از وسط نصف کنین مشخصه پخته یا نه بعد دونه دونه خمیرو از آب جوش در آورده داغ داغ ورز می دیم چون اگه سرد بشه گوله میشه این مرحله خیلی مهمه، یا میتونین تو چرخ گوشت هم بریزین ولی همونم باید سریع ورز بدین در آخر همه خمیرها رو یه ورز کامل می دیم گرد می کنیم کمی دورشو نم دار می کنیم نمک رو به دورش می مالیم یه پارچه روش می ذاریم چند دقیقه بمونه بعد تو ظرفی آرد گندم رو الک می کنیم و خمیر آماده شده رو با آرد گندم به همراه کمی آب ورز می دیم تا کاملا آرد به خوردش بره و خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که خیلی کم چسبندگی داره که دست خود رو با کره یا روغن چرب می کنیم به انداره یه نارنگی از خمیر رو برداشته و مثل شکل چونه می گیریم و روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیرو باز می کنیم خیلی نازک بعد روی تابه سفالی یا همین تابه معمولی اول قسمتی که آرد داره رو میذاریم کمی که حالت حباب روش زد برمیگردونیم اون طرف سرخ بشه نون بسیار خوشمزه ای هست.

Do not give up  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792