2821
2789
عنوان

ایده بدین

212 بازدید | 28 پست

چجوری خبره حاملگیمو ب شوهرم بدم ایده بدین 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی خبر به بابا بچتون دادی بیا عکس العملش هم بگو خیلی دوس دارم بدونم شوهرا این موقعها عکس العملشون ...

شوهر من نشسته بود که من بییی چک امتحان کنم، اومدم بیرون با قیافه ناراحت گفت ااااا طوری نیست یهو بهش نشون دادم گفتم جی جی جیننننگ، بغلم کرد بردم بالا همینجور میچرخید، حالا جالبه ما یک ماه از ازدواجمون گذشته بود من شب عروسی باردار شدم  

دنیام=شوهرم+دخترم  
ببین بیبی چک رو کادو کن بده دستش

اخه بی بی چک مثبت نمیشه انگار لج کرده. ولی دوبار از روی این که شک داشتم آزمایش دادم مثبت بوده. 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
شوهر من نشسته بود که من بییی چک امتحان کنم، اومدم بیرون با قیافه ناراحت گفت ااااا طوری نیست یهو بهش ...

😂😂😂Ch bahallll khili khobe

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز