2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 22 پست
خداروشکر بیحسی بودی من شنیدم بخیه کشیدنش درد نداره؟

آره بیحسی بودم

نه کمر درد،نه سردرد،عالی بود

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  الان خوبه برو  بعدشم جراحت برای کشیدن بخیه که ویزیت نمیگیره  دردشم کام ...

پس چرا منشی گفت میگیره؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

اره برو من روز11کشیدم رفتم درمانگاه کشیدم11گرف...از منم فقط سروتهش معلوم بود نخش ابی بود .این اواخر خودم تهشو میگرفتم یکم میکشیدم احساس میکردم ک نخ ازاد ازاده...بعد ک کشید انقدی ک راحت بود هیچی نفهمیدم گفتم کاش خودم میکشیدم...الهی ک فرزندت سالمو اهل صالح واست بمونه ...واسم منم دعا کن

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
دکتر منم برای کشیدن بخیه پول ویزیتشو و یه جی بیشتر ازم گرفت خودتم میتونی بکشی بهداشتم میتونند بکشند ...

پولش زیاده برام😢😢😢😢😢😢ندارم

اره برو من روز11کشیدم رفتم درمانگاه کشیدم11گرف...از منم فقط سروتهش معلوم بود نخش ابی بود .این اواخر ...

خیلی ممنون عزیزم😊😊😊😊😊

درمانگاه عفونت رو هم بررسی کرد؟؟؟

خیلی ممنون عزیزم😊😊😊😊😊 درمانگاه عفونت رو هم بررسی کرد؟؟؟

عفونت نداشت...من روز درمیون حموم بودم بعدشم سشوارمیکشیدم.الحمدلله اتفاق بعدی نبود

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️