2777
2789
عنوان

سزارین

281 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من ۱۰روز پیش سز کردم

الان خوبه برای کشیدن بخیه برم؟دیر که نیست؟

زود نیست؟؟؟اگه جوش نخورده باشه بازهم میکشن؟اصلا ممکنه که جوش نخورده باشه؟؟

حتما باید برم پیش جراح خودم ،آخه ویزیتش زیاده؟؟میشه برم بهداشت یا دکتر عمومی یا ماما؟؟؟

بخیه‌کشیدن درد هم داره؟؟

دو طرف بخیه ام کمی برجسته است و وقتی دست میزنم یه کم درد میکنه،طبیعیه؟نشونه عفونته؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قَدَم نورسیده مبارک باشه خب برو دکتر وقتی جای عملتو ببینه خودش بهت میگه که الان موقع کشیدنِ بخیه هست یانه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واسه بخیه کشیدن ویزیت نمیگیرن که

گفت نه تنها میگیرم بلکه ۱۰تومن هم باید بیشتر بدی برا کشیدن بخیه

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

قاعدتا همیشه بعد از ده روز میگن بایر بخیها رو بکشین تووبرو نشون بده خودشون تشخیص میدن جوش خورده یا نه یا عفونت داره یا نه

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
مبارک باشه سخت بود سز؟

سلامت باشی،از آب خوردن راحت تر بود

شیرین و خاطر انگیز

یعنی دو طرف که کمی باد کرده طبیعی نیست؟؟؟؟؟

سلامت باشی،از آب خوردن راحت تر بود شیرین و خاطر انگیز

خداروشکر بیحسی بودی من شنیدم بخیه کشیدنش درد نداره؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
مگه بخیه جذبی نیس؟

مثل اینکه کشیدنی بهتره