2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
٥ تا سرويس كامل بود كه اكثرا برليان وايت داشت روش يكيشم بابام خدا بيامرز طلاي بولگاري گرفته بود اونم ...

😱😱😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا اعصابم خ خورده اگ دعوام کنه چی؟؟ بنظرتون ب خونوادم بگم؟

نه ربطي به خانوادت نداره

بزار دعوا كنه

يعني ارزش زندگيتون با طلات قياس ميشه؟

نكن اينكارو ولي طلاهاتو ببر بزار خونه ي مادرت

نه ربطي به خانوادت نداره بزار دعوا كنه يعني ارزش زندگيتون با طلات قياس ميشه؟ نكن اينكارو ولي طلاه ...

این دیوونم میکنه خودشم خدایی دیوونس الانم رفته حلقشو بفروشه

من طلاهام خونه اقام بودم پدرمو دراورد تا اوردمشون ولی قول شرف داد نفروششون

حالا دوباره میخواد پدرمو دربیاره تابفروشمشون

اتفاقا مادرمم گف بیارشون ولی میترسم شوهرم دعوام کنه

بخدا دوماهه ازدواج کردیم هیچی از زندگی نفهمیدم همش بدهی همش بدهی حتی عروسی هم نگرف برام ک بگم یکم بم مربوط میشه

شاید خیلیا موافق نباشن..ولی من معتقدم طلایی که واسه منه پس واسه خود منه.. اینجوری قرار باشه فروخته ...

ماهم همینو گفتیم حتی پدرم الان اگ بفهمه میخواد طلاهامو بفروشه باش دعوامیکنه

من اصلا اول نیورده بودمشون ولی پدرمو دراورد و قول شرف داد ک نفروششون تا اوردمشون حالا هم نیتش اینک پدرمو دربیاره تا خسته شم بگم بفروششون

میخوام اگ دیدم خیلی اذیتم کرد ب خونوادم بگم 

خب سرویس رو ک خودش خریده.هیچ چیز هم مهمتر از زندگی زناشویی نیست.حالا چند گرم هست سرویس؟شوهرت خسیس ک ...

خب خریده باشه غلط میگمه میگ بفروش اصلا چرا خرید 

خسیس نیس چون اصلا من ازش چیزی نمیخوام میبینم دستش تنگه هیچی بش نمیگم 

اما میبینم ک پررو شده

نكن عزيزه من 

بزار شخصيت واقعيشو نشون بده كه فقط چشمش به طلاهاي توعه

الان اول زندگيته من ١٣ سال سابقه دارم بهت ميگم نفروش تحت هر شرايطي كه شده اصلا نفروش به حرف من گوش بده 

حتما

ببين با اين اوضاع افتضاح مملكت بزار براي خودت يه سرمايه كوچيك داشته باشي،اول هم بهت گفتم من خودم دلم سوخت فروختم،باز هم شوهر من بدهي پشت بدهي داشت كه باز خورد خورد طلا ميخرديم ميفروختم الان روزي صدبار ميزنم تو سر خودم كه چرا دلسوزي كردم كه هرروز ناله هاي بدهيو ميشنوم و ميبينم زماني كه مجبور ميشه ميره از پدرش ميگيره،هزار بار خودمو فحش دادم كه همون اول نميدادم كه ميرفت از اونا ميگرفت جاي من.حداقل اونا در جريان زندگيه ما قرار بگيرن.الان اگه سفت واينستي رو پاي خودش به خاطر مشكلاتش ايستادگي نميكنه و باز بدهي بالا مياره به پشت گرميه تو،اتفاقا مردها از زنهاي قوي بيشتر خوششون مياد مطمئن باش عزيزم