نفروش،بزار قهر كنه،شوهر منم عين شوهر شما، ٩ سال پيش به خاطر بدهيش كه البته يكي سرشو كلاه گذاشت اينم بدهي به بازار پيدا كرد من طلاهامو فروختم.الان خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي پشيمونم،اصلا شك نكن كه پشيمون ميشي.بزار از خانوادشو دوستاش بگيره يا بره وام بگيره ولي تو نفروش اشتباه بزرگي ميكني كه چند سال غصه شو ميخوري.
شاید خیلیا موافق نباشن..ولی من معتقدم طلایی که واسه منه پس واسه خود منه.. اینجوری قرار باشه فروخته ...
ب شدت باهات موافقم حالا الان ی عده ک فروختن میان میگن ارههه ما فروختیم مگه چیه ادن واسه زندگیش میفروشه و این حرفا ولییییییی خیلی زشته ک مرد و یا خانوادش ب طلاهای ادم چشم داشته باشن و وقتی پول لازمن رو پول اونا حساب باز کنن
دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
نفروش،بزار قهر كنه،شوهر منم عين شوهر شما، ٩ سال پيش به خاطر بدهيش كه البته يكي سرشو كلاه گذاشت اينم ...
چقدر طلا بود؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
الان طلا بفروشی اونم واسه مردی که فکر اقتصادیش خرابه..بعده ها هم مجبورت میکنه طلاهای بعدی و پولهای پس اندازتو بهش بدی..و این میشه که باعث میشه هیچ تلاشی واسه کارش نکنه..و با خودش بگه فلان کارو میزنم نشد هم پول و طلاهای زنم هست میزنم به زخمم..
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”